Survivor 2024'e Katılacak Olan 25 Yarışmacı

Nagihan Karadere

All Star 2024 sezonuna katılacağı açıklanan ikinci isim Nagihan Karadere oldu. Karadere, katıldığı sezonda olağanüstü performans göstermesine rağmen SMS oylamaları nedeniyle şampiyonluk ipini göğüsleyememiş ve bu duruma sitem etmişti. Acun Ilıcalı, Nagihan Karadere için "Nagihan Karadere Survivor All Star 2024'te. Hadi bakalım Nagihan. SMS yok, meydan senin. Görelim bakalım" ifadelerine yer verdi.

Aleyna Kalaycıoğlu

Survivor'da iz bırakan isimlerden biri olan Aleyna Kalaycıoğlu da yarıştığı sezonda ileri seviyelere kadar yol almış ancak finale doğru yarışmaya veda etmişti. Programın sona ermesinin ardından müzik sektörüne de adım atan Aleyna Kalaycıoğlu, parçasını müzikseverlerin beğenisine sunmuştu.

Damla Can

Yeni sezonda yer alacak isimlerden biri de Damla Can oldu. Damla, Survivor Panorama ve Survivor Ekstra gibi programlarda yorumcu olarak da görev almıştı. Acun Ilıcalı, Damla'nın tanıtımında ise "Survivor All Star 2024’te Damla da bizimle olacak. Performansını her zaman takdir ettiğim Damla’nın yarışmanın favorilerinden olacağına şüphem yok. Başarılar Damla" ifadelerine yer verdi.

Seda Ocak

Seda Ocak, 17 Ağustos 1985 tarihinde Bursa'da doğdu. Uzun yıllar spor dünyasında yer alan Seda Ocak, çocuk sahibi olduktan sonra sporu bırakmış ancak atletizm antrenörlüğü yapmaya devam etmiştir. Ayrıca, 2019 yılında Survivor Türkiye – Yunanistan yarışmasında da yer almıştı.

Nefise Karatay

Milli atlet Nefise Karatay, 25 Şubat 2000 tarihinde dünyaya gelmiştir. Uzun atlama ve engelli atlama dallarında kariyerine devam eden Karatay, Survivor 2023 ünlüler takımına yedeklerden giren ilk isim olarak yarışmanın şampiyonu olmuştur.

Merve Aydın

Merve Aydın, 17 Mart 1990 tarihinde İstanbul Bakırköy’de doğmuştur. Spor yöneticiliği eğitimi almış ve Survivor'da başarılı performansları ile tanınmıştır. 2014 yılında Star TV'de yayınlanan Survivor yarışmasına katıldı ve adada 111 gün boyunca mücadele etti.

Ece Begüm Yücetan

Ece Begüm Yücetan, 27 Ağustos 1988 İzmir doğumlu olup, lise hayatını Karşıyaka Lisesi'nde tamamlamıştır. Survivor Panorama'da sunuculuk da yapmış olan Begüm, yarıştığı sezonda önemli bir başarı elde etmiştir.

Sahra Işık

Survivor 2014'e damga vuran Sahra Işık, 1991 yılında dünyaya gelmiştir. Voleybolcu kimliğiyle tanınan Sahra, Fenerbahçe'de kariyer yapmış ve aynı zamanda modellik de yapmıştır. Türkiye'yi dünya güzellik yarışmalarında temsil etmiştir.

Berna Canbeldek

Berna Canbelek, Türkiye'de düzenlenen Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında yaptığı dans gösterileriyle tanınmıştır. Profesyonel dansçı ve dans eğitmeni olan Berna Canbelek, Survivor All Star 2024 kadrosuna dahil olmuştur.

Seda Aktuğlu

Seda Aktuğlu, 24 Nisan 1987 tarihinde Almanya'da doğmuştur. Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü mezunu olan Seda Aktuğlu, televizyon programlarında da yer almış ve Survivor'da başarılı bir performans sergilemiştir.

Gizem Memiç

Gizem Memiç, Türk model ve güzellik kraliçesi olarak bilinir. 2010 yılında Miss Turkey seçilen Gizem Memiç, Türkiye'yi dünya güzellik yarışmalarında temsil etmiştir.

Pınar Saka

Pınar Saka, kısa mesafe koşucusu olarak tanınır. 2012 Londra Olimpiyatları'nda Türkiye'yi temsil eden Pınar Saka, Survivor 2024 All Star kadrosunda yer alacaktır.

Turabi Çamkıran

Turabi Çamkıran, Survivor tarihinde 2 kez şampiyon olmuş bir isimdir. Survivor benzeri bir programda da şampiyonluk elde eden Turabi, All Star 2024'de rekabetin içinde olacak.

Özgür Tetik

Özgür Tetik, uzun yıllar amatör ligde basketbol oynamış ve sporun birçok dalına ilgi duymuştur. Survivor 2024 All Star kadrosunda yer alacak olan Özgür, performansıyla dikkat çekecektir.

Bozok Bören

Bozok Bören, Amerikalı eşi Amy ile Çeşme'de bir restoran işletmektedir. Programda tartışmaları ile gündemde kalan Bozok, Survivor 2024'e katılacak isimlerden biridir.

Yasin Obuz

Yasin Obuz, sporcu kimliği ile tanınır. Survivor'da eğlenceli tavrıyla dikkatleri üzerine çeken Yasin, yeni sezonda da rekabetin içinde olacaktır.

Sercan Yıldırım

Sercan Yıldırım, Survivor'da başarılı bir performans sergilemesine rağmen SMS oylamalarında şanssızlık yaşamış bir isimdir. Ancak Sercan, Survivor All Star 2024 kadrosunda yer alarak yeni bir şans yakalayacak.

Doğukan Manço

Doğukan Manço, müzik dünyasının ünlü isimlerinden Barış Manço'nun oğludur. Survivor 2015 yarışmasına katılan Doğukan, yeni sezonda da Survivor All Star kadrosunda olacaktır.

Nihat Altınkaya

Survivor All Star 2024'ün ilk yarışmacısı Nihat Altınkaya'dır. 2012'de Survivor'ı kazanan Nihat, bu sefer de All Star'da başarılar elde etmeye çalışacaktır.

Ogeday Girişken

2017 sezonuna damga vuran Ogeday Girişken, Survivor All Star 2024 kadrosunda yer alacak ve favoriler arasında gösterilmektedir.

Yiğit Poyraz

Yeni sezonda yer alacak isimlerden biri de Yiğit Poyraz'dır. Geçmişte başarılı bir performans sergileyen Poyraz, Survivor All Star 2024'te tekrar sahalara dönecektir.

Furkan Kızılay

Furkan Kızılay, 30 Kasım 1990 tarihinde İstanbul'un Şile ilçesinde dünyaya gelmiştir.Furkan Kızılay, genç yaşına rağmen spor dünyasında önemli izler bırakan bir isimdir. Ailesinin sporla iç içe olması, onun sporculuk kariyerine olan tutkusunu ve yeteneklerini geliştirmesine yardımcı olmuştu

Yunus Emre Özden

Yunus Emre Özden, Survivor 2020 yarışmasına Gönüllüler takımıyla katılarak büyük bir çıkış yapmıştır. Bu popüler yarışmada fiziksel yetenekleri ve stratejik düşünme becerileri ile dikkat çekmiş ve izleyicilerin sevgisini kazanmıştır.

Hakan Hatipoğlu

Hakan Hatipoğlu, Türk televizyon dünyasının tanınmış isimlerinden biridir. 10 Aralık tarihinde doğan Hakan Hatipoğlu, Kapadokya Düşleri, Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi, Kurtlar Vadisi Pusu, Benim Adım Osman gibi önemli yapımlarda rol almıştır. Oyunculuk yeteneği ve televizyonculuktaki başarısıyla dikkat çekmiştir.

Ersin Korkut

Ersin Korkut, 1977 yılında Hakkari'de dünyaya gözlerini açtı. Babası köy hizmetlerinden emekli, annesi ev hanımı olan Korkut, 5 kardeşin en küçüğüdür. İlk ve orta dereceli eğitimini Hakkari'de tamamladıktan sonra, aynı şehirde bir süre taksi şoförü olarak çalıştı. İş bulma amacıyla 1998 yılında İstanbul'a taşınan Korkut, Yılmaz Erdoğan'ın dayısının oğludur.

Survivor 2024 All Star kadrosunda yer alan 25 yarışmacı, yeni sezon için heyecanla hazırlıklarını sürdürmektedir. 1 Ocak'ta başlayacak olan Survivor 2024, izleyicilere büyük bir heyecan vaat ediyor. Heyecanla beklenen yarışmanın yeni sezonunda hangi yarışmacıların öne çıkacağını ve kimin şampiyon olacağını görmek için sabırsızlanıyoruz!