Survivor heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Acun Ilıcalı'nın yaptığı açıklamayla birlikte, Survivor takımlarında yapılacak değişiklikler merakla bekleniyor. Ilıcalı'nın duyurusu, yarışmanın dinamiklerine yeni bir soluk getirirken, izleyicilerin de heyecanını artırdı. Survivor'da kadro değişimi ve yeni oluşacak takımların detayları, merak konusu haline geldi.

Eylem Tok ve oğlu, Demirören Medya'da ayrılığa neden oldu Eylem Tok ve oğlu, Demirören Medya'da ayrılığa neden oldu

Survivor Nefise kimdir, nereli ve hangi sezon yarıştı? Survivor All Star  2024 Nefise Karatay kaç yaşında İnstagram hesabı ne?

Takımlar Değişti

Survivor'da nefes kesen rekabet, Acun Ilıcalı'nın duyurduğu kadro değişikliği ile yeni bir boyut kazandı. Mavi takımdan Nefise, kırmızı takıma transfer oldu, bu sırada kırmızı takımdan ise Yağmur, Mavi takıma geçiş yaptı.

Survivor 2024: Yağmur Banda kimdir, kaç yaşında, hangi takıma katıldı? -  Çorum Haber - Çorum Son Dakika Haberleri

Nihat Altınkaya katıldı

Daha önceki yıllarda Survivor'da zafer elde etmiş isimlerden Nihat Altınkaya, 2024 Survivor All Star kadrosuna katıldı ve Mavi takımın kadrosuna dahil oldu. Ancak, Nihat, çıktığı ilk oyun sırasında bir sakatlık yaşadı. Acun Ilıcalı, durumu hemen değerlendirerek Nihat Altınkaya'nın sağlık durumunu gözeterek İstanbul'a gitmesine karar verdi.

Dokunulmazlık Oyununu kim kazandı?

Survivor'da nefes kesen bir dokunulmazlık oyunu ekranlara geldi ve heyecan doruk noktaya ulaştı. Kıyasıya mücadelede, kırmızı takım 12-3'lük bir skorla zafer elde etti.

Resim

Eleme Adayı kim oldu?

Mavi takım eleme adayını belirlemek için yaptığı oylamanın sonucunda Hakan ve Yaman 7'şer oy aldılar. Beraberlik sonucunda eleme adayını takım kaptanı olan Seda, Yaman'ı tercih etti.