Güney Kore yapımı dizi, ilk sezonunun ardından milyonlarca kişiyi kendine hayran bırakmıştı. Şimdi, Seong Gi-hun rolündeki Lee Jung-jae'nin yaptığı açıklama ile ikinci sezonun prömiyer tarihi netleşti.

Lee Jung-jae, dizinin ikinci sezonunun Aralık ayında yayınlanacağını doğruladı. Netflix henüz resmi bir duyuru yapmasa da, dizinin eş CEO'su Ted Sarandos daha önce 2024'ün ikinci yarısında ikinci sezonun yayınlanacağını belirtmişti.

İlk sezonun Eylül 2021'de yayınlanmasının ardından Hwang Dong-hyuk tarafından yaratılan dizi, 456 oyuncunun ölümle sonuçlanabilen bir dizi çocuk oyunu aracılığıyla yaklaşık 3,3 milyon dolarlık bir ödül için acımasızca yarıştığı bir dünyayı konu alıyor.

Nur Viral Armağan Çağlayan'ın "Şimdiki Aklım Olsaydı" Programına konuk oldu Nur Viral Armağan Çağlayan'ın "Şimdiki Aklım Olsaydı" Programına konuk oldu

Squid Game, sadece izleyici rekorları kırmakla kalmadı, aynı zamanda eleştirmenlerin de beğenisini kazandı. İlk sezon, platformun bugüne kadar en çok izlenen dizisi oldu ve 14 Emmy ödülüne aday gösterildi. Hwang Dong-hyuk ise yönetmenlik ödülü de dahil olmak üzere altı Emmy ödülü kazandı.

Editör: Elif Erbay