Songül Karlı, estetik operasyonlarını sık sık dile getirerek, "Ben çok küçük göğüs seven biri de değilim ama mecburum ekranda güzel durmak için" şeklinde açıklamalarda bulundu. Bu açıklamalar ve estetik müdahaleleriyle, Karlı'nın Hadise ve Seda Sayan'a benzetildiği ve genel görünümünde önemli değişiklikler yaşandığı konuşuluyor.

Müge Anlı'nın ünlü psikiyatristini kimse böyle görmemişti Müge Anlı'nın ünlü psikiyatristini kimse böyle görmemişti

Ayrıca, iddialara göre Kalça operasyonu da geçiren Songül Karlı'nın, bu değişimleriyle görenleri şaşırttığı ve dikkat çektiği belirtiliyor. Türkücü ve sunucunun estetik müdahaleleri, sosyal medyada ve medya organlarında geniş bir yankı uyandırdı.

Estetik Operasyon Bir İhtiyaç

Songül Karlı, "Yeni enerjiler" notuyla paylaştığı cesur pozuyla dikkat çekti. Ancak bu paylaşımına gelen yorumlar arasında, "27 yaşındaki karımdan gençsiniz", "Ne zaman yaşlanmayı düşünüyorsunuz?", "Songül Karlı olduğuna emin misin?" gibi esprili ve şaşırtıcı yorumlar yer aldı.

Türkücü ve sunucu daha önce yaptığı açıklamalarda estetiği bir ihtiyaç olarak gördüğünü belirtmişti, "Estetik bir ihtiyaç artık. Ekrana çıkıyoruz. Bir de keşke herkese yakışsa" demişti.

Karlı'nın sosyal medya paylaşımları, takipçileri arasında ilgi ve tartışma konusu olmaya devam ediyor.

Editör: Elif Erbay