Bahar Candan’ın, Seçil Erzan’a sürekli "Dolandırıcı" demesi üzerine tartışma çıktı. Cezaevi infaz memurlarının müdahalesiyle sona eren kavga sonrasında her iki mahkum da revire kaldırıldı. Seçil Erzan, Bahar Candan'dan şikayetçi oldu ve avukatlar koğuşların ayrılması için dilekçe verdi.

5199’a karşı değilim, ötanazi uygulamam 5199’a karşı değilim, ötanazi uygulamam

Dolandırıcılık Davasında Seçil Erzan'ın Savunması Sürüyor

Yaklaşık 25 milyon dolar ve 7 milyon 384 bin TL’yi dolandırdığı iddia edilen eski banka şube müdürü Seçil Erzan’ın yargılanması İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam ediyor. Erzan, savunmasında bankanın olaylardan haberdar olduğunu ve gerekli denetimleri yapmadığını belirterek kendini savundu.

"Banka çalışanlarının paraya dokunması yasaktı. Biz paraya öcü gibi bakıyorduk," diyen Erzan, birçok müşteriye elden para teslim ettiklerini ve bankanın bu durumdan habersiz olmasının mümkün olmadığını söyledi. Fatih Terim gibi isimlerin hiçbir zaman şubeye gelmediğini ancak kendilerine elden para götürdüğünü belirten Erzan, "Bu paradan asla menfaat sağlamadım," diye ekledi.

Bahar Candan'ın Psikolojisi Bozuldu, Ağır Hakaretler Havada Uçuştu

Cezaevinde birlikte kalan Seçil Erzan ve Bahar Candan arasında yaşanan gerginlik, Nihal Candan’ın tahliye olmasından sonra Bahar Candan’ın psikolojisinin bozulmasıyla arttı. Daha önce araları iyi olan ikili arasında başlayan sözlü atışmalar, ağır hakaretlere dönüştü. Bahar Candan’ın "Dolandırıcı" diye bağırarak Seçil Erzan’ın üzerine yürümesiyle sinir krizi geçirdiği ve her iki mahkumun da revire kaldırıldığı bildirildi.

Koğuş Ayrımı Talebi

Yaşanan kavganın ardından her iki tarafın avukatları da koğuşların ayrılması için dilekçe verdi. Cezaevi yönetiminin dilekçeleri değerlendirmeye aldığı öğrenildi. Seçil Erzan, Bahar Candan’dan şikayetçi olurken, Candan'ın avukatları da müvekkillerinin güvenliğinin sağlanmasını talep etti.

Editör: Elif Erbay