Steam bakiyesi nakite nasıl çevirilir? Steam bakiyesi nakite nasıl çevirilir?

Kaspersky araştırmacıları, raporlarında yapay zeka araçlarının 2023'te siber suçlulara nasıl yardımcı olduğunu açıklarken, aynı zamanda bu teknolojinin savunma alanındaki potansiyel uygulamalarına da vurgu yapmaktadır.
Rapora göre, yapay zekanın etkilerini araştıran analizde şu konular ele alınmıştır:

  • Daha Karmaşık Güvenlik Açıkları: LLM'lerin tüketici ürünlerine entegre edilmesiyle ortaya çıkabilecek yeni ve karmaşık güvenlik açıkları siber güvenlik uzmanlarının mücadele etmesi gereken bir zorluk olabilir.
  • Yapay Sinir Ağları ve Dolandırıcılık: Dolandırıcıların yapay sinir ağlarını kullanarak daha ikna edici sahte içerikler oluşturmaları riskini artırabileceği belirtilmiştir.
  • Yapay Zeka ile İlgili Regülasyonlar: Teknoloji geliştikçe, yapay zeka ile ilgili düzenlemelerin ve regülasyonların artması beklenmektedir.
  • İçerik Filigranlama: Yapay zeka tarafından oluşturulan içeriklerin tanımlanması ve işaretlenmesi için yeni düzenlemeler ve hizmet sağlayıcı politikalarının gerekebileceği vurgulanmıştır.

Kaspersky Güvenlik Uzmanı Vladislav Tushkanov, yapay zekanın siber güvenlikte çift yönlü bir kılıç olduğunu belirterek, "Yapay zekanın uyarlanabilen yetenekleri, gelişen tehditlere karşı proaktif bir kalkan sunarak savunmamızı güçlendirebilir. Ancak aynı dinamizm, saldırganlar daha sofistike saldırılar düzenlemek için yapay zekadan yararlanması sonucunu da doğurabilir." ifadelerini kullandı.