Ünlü şarkıcı Sertab Erener, Instagram hesabında nostaljik bir paylaşımla geçmişe dönerek, 'Yanarım', 'Aldırma Deli Gönlüm' ve 'Mecbursun' gibi unutulmaz şarkılarına imza attığı döneme ışık tuttu. Erener, İstanbul Devlet Konservatuvarı mezunu olarak müzik kariyerine başladı ve Sezen Aksu'nun vokalisti olarak çalıştı. 1992 yılında çıkardığı ilk stüdyo albümü 'Sakin Ol' ve albümün adını taşıyan şarkısı, Sezen Aksu'nun sözleriyle ve 1994'te kaybettiğimiz Uzay Heparı'nın bestesiyle dikkat çekmişti. Erener, paylaştığı arşiv görüntüleriyle sosyal medyada büyük ilgi gördü.

TAKİPÇİLERİNİ GEÇMİŞE GÖTÜRDÜ

59 yaşındaki ünlü şarkıcı Sertab Erener, hızlı bir şekilde şöhret basamaklarını tırmanarak 2003 yılında Türkiye'ye Eurovision birinciliği kazandı. Erener'in 584 bin takipçisi bulunan Instagram sayfası, hayranlarını nostaljik bir yolculuğa çıkaran bir paylaşım ile dikkat çekti. Ünlü şarkıcı, hesabından geçmişe dair özel anlarına ışık tutarak, Sezen Aksu ile aşk yaşamış müzisyen Uzay Heparı ile birlikte seslendirdikleri şarkının görüntülerini paylaştı.

"ÇOK TARİHİ BİR AN BENİM İÇİN"

Erener, kısa sürede binlerce beğeni alan gönderisine şu mesajı yazdı:
O gece Uzay’la beraber ilk kez seslendiriyoruz. Kendime baktığım aynanın sol üst köşesine tutuşturduğum poster ise daha hiç kimsenin bilmediği, dinlemediği ve görmediği albümün kapağının ilk baskı örneğidir. Çok tarihi bir andır benim için... Sizinle tanışmaya çok az zaman kalmıştı çünkü.