Aslı Pamuk ve Yusuf Yazıcı sessiz sedasız evlendi Aslı Pamuk ve Yusuf Yazıcı sessiz sedasız evlendi

2003'te 167 puanla Eurovision'un zirvesine yerleşen ünlü şarkıcı Sertab Erener, yıllar sonra bu prestijli müzik yarışmasına geri dönüyor. İsveç'in Malmö şehrinde düzenlenecek olan Eurovision'da, eski Eurovision yıldızlarının da sahne alacağı biliniyor. 7 Mayıs'taki birinci yarı finalde İsveçli popçu Benjamin Ingrosso'nun performansı izleyicilerle buluşacak. Ardından, 9 Mayıs Perşembe akşamı gerçekleşecek olan ikinci yarı finalde, daha önce Eurovision'da birincilik kazanan kadın sanatçılar sahne alacak. Bu özel gecede Sertab Erener, unutulmaz parçası "Everyway That I Can"i seslendirecek.

Eurovision tarihine adını altın harflerle yazdıran diğer ünlü isimler de sahne alacak. 2005'te Yunanistan'a birinciliği getiren Helena Paparizou, "My Number One" şarkısıyla, ve 1999'da İsveç'e zaferi getiren Charlotte Perrelli, "Take Me to Your Heaven" ile izleyicilerin karşısına çıkacak. 68. Eurovision Şarkı Yarışması'nın büyük finali ise 11 Mayıs Cumartesi gecesi gerçekleşecek.

Sertab Erener, Eurovision'a geri dönüş sürecinde büyük bir heyecan ve titizlikle hazırlandığını dile getirdi. Sanatçı, "Everyway That I Can" şarkısını daha önce duyulmamış bir versiyonuyla Malmö Arena'da seslendirecek.