Change.org Türkiye'de  çocuğa istimrarında etek boyunu soran avukata imza kampanyası Change.org Türkiye'de çocuğa istimrarında etek boyunu soran avukata imza kampanyası

Spor dünyasının ünlü isimlerinden Seçil Erzan, 19 kişiyi 25 milyon 770 bin dolar ve 7 milyon 384 bin TL dolandırdığı iddiasıyla gözaltına alındı. Erzan'ın evinde yapılan aramada, çalışır haldeki iPhone cep telefonlarının yanı sıra bir ekranı kırık iPhone ele geçirildi. Erzan, ifadesinde bu telefonun hikayesini anlatarak, bankanın kendisine verdiği telefonu kullanması için önceki telefonunu kırıp atmalarını istediğini, bu nedenle telefon ekranını kırdığını ve bazı mesajları sildiğini söyledi.

Erzan'ın kırık telefonu İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde uzman polisler tarafından incelendi ve telefonun şifresini vermesiyle birlikte silinen mesajlar geri getirildi. Telefon üzerinden toplam 180 bin WhatsApp mesajı elde edildi. Mesajlar, soruşturma aşamasında görev yapan uzman polisler tarafından detaylı bir şekilde inceleniyor.

Seçil Erzan'ın ifadesinde, özellikle Semih Kaya ve Fırat Özdemir tarafından nasıl tehdit edildiğine dair bilgiler bulunduğunu belirtmesi dikkat çekti. Bu gelişmeyle birlikte soruşturma kapsamında daha önce adı geçmeyen bazı kişiler de incelemeye alındı.

Öte yandan, Seçil Erzan'ın müşteki olarak ifade veren Fatih Terim'in banka hesaplarının incelenmesi talep edildi. Terim'in avukatı Zafer Ertek ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Sayın Terim’in tefrik edilen dosyası ile ilgisi bulunmamaktadır" dedi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Terim'in banka hareketlerinin tespitini ve hesap hareketlerinin incelenmesini istedi.