Samimi Haber kuruluş ilkesine bağlı olarak objektif haberciliği ilke edinmiştir. Bu nedenle muhataptan gelen cevap ve düzeltme taleplerine açıktır. Ancak Samimi Haber aynı zamanda güvenilir haber kaynaklardan elde ettiği haberlerin arkasında durmaktadır. 

Yukarıda bilgileri verilen ve tarafımıza tebliğ edilen ihtarname içeriğinde sunulan beyanlar kesinlikle gerçek dışıdır.

Samimi Haber, tarafsız yayın ilkesiyle Türkiye'de takdir toplayan bir haber sitesidir. Seçim süreci yaklaşmaktayken en büyük amacı okuyucularına ve kamuoyuna en doğru bilgileri vermek ve doğru tercihi yapmalarına önayak olmaya çalışmaktır. Yapılan hiçbir haber, kullanılan hiçbir veri, asılsız, belgesiz veya dedikoduya dayalı değildir. Yıllardır tarafsız şekilde haber yayımlayan bir kurum olarak, herhangi bir siyasi figürü karalamak adına hedef alması ihtimal dahilinde değildir.

İlgili haberde yayınladığımız görseller AK Parti Erzurum/Narman ilçesi adayı Aydemir Adem KINALI'ya ait görsellerdir, bu paylaşımlar Aydemir Adem KINALI tarafından 2014-2015 yıllarında ''Facebook'' isimli sosyal medya sitesinde yapılmıştır. Haber kaynaklarımız tarafından bize çok önceden gönderilen bu görsellerin sahte olması söz konusu değildir.

Dürüst habercilik etiğiyle hazırladığımız bu haberdeki görsellerin sahte verilere dayandığı, photoshop olduğu görüşündeyseniz; bu işin mahkemeye taşınmasını, mahkemeden verilerin gerçekliği konusunda bilirkişi raporu talep edilmesini ve bilirkişi raporunun sonucunu kamuoyu ile paylaşılmasını talep ederiz.

İmtiyaz Sahibi
Memet Aca"

Tokat'ta evde patlama yaşandı: 5’i jandarma personeli 7 yaralı... Tokat'ta evde patlama yaşandı: 5’i jandarma personeli 7 yaralı...