İletişim sahasındaki değişim artık baş döndürücü olmaktan da öteye gitti.
Her an farklı gelişmeler, değişik mecralar iletişimin çerçevesi içerisine giriyor.

Özellikle haber sitelerinin almış olduğu mesafe basılı gazetelerin, hatta haber kanalı özelliği taşıyan televizyonların pabucunu dama attı dersek yeridir.

Haber sitelerinin önceliği anlık haberdar etmesinden geliyor. samimihaber.com haber sitemizden görüyoruz ki, geniş halk kitleleri sıcak haberleri görebilmek için haber sitelerinin güncellenmesine ve haber kalitesiyle beraber verilme şekline de dikkat ediyorlar.

Siz orta yere samimiyet koyarsanız ve nitelikli iş çıkarırsanız okurlarınız da hızla artıyor ve artan okurlar sizde kalıcı oluyor.
SAMİMİ HABER’in kısa süreli serüvenine baktığınızda her gün hızla geliştiğini çok net bir biçimde görebiliyorsunuz.

Kaliteli iletişimcilerin görev yaptığı, gazetecilik mesleğine saygısını hayatının merkezine koyan isimlerin yönlendirdiği, köşe yazarlarının toplumun her kesiminden kabul gördüğü Samimi Haber 150 binlik tekil tıklama ile artık bu alanda çok önemli bir mecra haline gelmiştir.

Elbette ki gelişmenin sınırı yok, daha ilerlere gideceğiz ve milyonluk tıklamalarla okurlarımızı "samimi haber"lerle buluşturacağız.

Emek veren çalışan kardeşlerimize sonsuz teşekkür ediyoruz.

Ve okurlarımıza da şöyle bir taahhütte bulunuyoruz:

Samimiyetimizden ödün vermeden gelişen bütün olayları anbean sizlere sunacağız.

Devlet Bahçeli: FETÖ benzeri yapıya izin verilemez Devlet Bahçeli: FETÖ benzeri yapıya izin verilemez

Önceliğimiz haberi olduğu gibi vermek, toplumsal duyarlıkları öne almak, ayrımsız her kesimi kucaklayan bir yayın politikası izlemektir.

Samimiyeti sahiplenen okullarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz.

Bizi takibe devam edin.