Sam Smith, çılgınlıkta sınır tanımıyor! İngiliz Moda Ödülleri'nde ‘Kültürel Yenilikçi Ödülü’ ile onurlandırılan şarkıcı, kıyafetiyle etkinliğe damga vurdu. Mini etek ve topuklu ayakkabılarıyla kırmızı halı üzerinde poz vererek sınırları zorlayan Smith, muhafazakar İngilizlerin büyük tepkisini aldı.

SAM1

Sıra dışı bir görüntü sergileyen ünlü şarkıcıya sosyal medyadan tepki yağarken, kendisinin asla “İngilizlerin kültürel temsilcisi olamayacağı” vurgulandı. Bazı paylaşımcılar, “Bu ne kılık Sam, kültürel yenilikçilik bu mu, bu mu İngiliz kültürü”, “Tüküreyim böyle İngiliz kültürüne, al da başına çal böylesini!” şeklinde yorumlar yaparak Smith’i yerden yere vurdular.

SAM2

Hit şarkıcı Şubat ayında da oldukça yüksek bir boyun, aşırı şişkin görünen kollar ve bacaklar ve ‘hepsi bir arada görünümünün’ ön kısmına kadar uzanan bir fermuar içeren lateks bir kıyafet giymişti. Yıldız, bu yılın başındaki müzik etkinliklerinde ise fotoğraf çektirirken bir çift topuklu çizme ve bir çift minik küpeyi sallamayı tercih etmişti.

Ödül ve ödülü Sam'e verme seçeneği hakkında konuşan Britanya Moda Konseyi CEO'su Caroline Rush, şarkıcıyı "çığır açan" moda seçimlerinden ötürü övdü. Rush, şöyle konuştu:

Moldova’da 20 Ekim’de AB’ye katılım referandumu yapılacak Moldova’da 20 Ekim’de AB’ye katılım referandumu yapılacak

"Sam, hem moda hem de eğlencenin sınırlarını korkusuzca zorlayan gerçek bir kültürel yenilikçidir. Smith'in pişmanlık duymayan ve çığır açan stil seçimleri 2023'te sektöre hakim oldu. İngiliz tasarımcılara verdikleri sürekli destek için inanılmaz derecede minnettarız."