Saklı cennet: Kervan Gölü Saklı cennet: Kervan Gölü

İBB'den yapılan açıklamada, O-3 karayolunun Aksaray yönünde viyadük genleşme derzi yenileme çalışmasının yapılacağı belirtildi. Çalışmalar süresince, sürücülerin alternatif güzergahları kullanmaları önerildi.

Aksaray yönüne gidecek olan sürücüler, belirtilen saatlerde O-3 karayolu ve Metris-Esenler bağlantı yolundan gelen trafiğin Otogar bağlantı yolu ve Dumlupınar Caddesi’ni kullanarak D-100 karayolu üzerinden, Hal Kavşağı’ndan ise Eski Edirne Asfaltı bağlantısıyla ulaşabilecekler. Otogar yönünden gelen sürücüler ise doğrudan Dumlupınar Caddesi üzerinden D-100 karayoluna bağlanarak Aksaray yönüne ulaşabilecekler.

İBB, bölgede trafik yoğunluğunun artabileceğine dikkat çekerek, sürücülerin alternatif güzergahları kullanmalarını ve trafik levhaları ile yer işaretlerine dikkat etmelerini önemle vurguladı.

Trafikte yaşanacak olası yoğunlukları minimize etmek için İBB, sürücülerin belirtilen saatlerde yol çalışmaları nedeniyle değişen trafik düzenlemelerine dikkat etmeleri ve belirtilen alternatif yolları kullanmaları gerektiğini belirtti.

Editör: Elif Erbay