Demet Özdemir'den olay pozlar! Demet Özdemir'den olay pozlar!

Umre'ye gitmeden önce "Arkadaşlar Umre'ye gidiyorum hayırlısıyla. Gidelim, şu günahları bir dökelim" açıklamasında bulunan Sefo, ihrama girdiği anları Instagram hesabından paylaştı.

Paylaşılan fotoğraflarda Sefo, ihrama girmiş ve tavaf için Mekke'deki Kabe'nin çevresinde dolaşıyor. Sefo'nun Umre pozları kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Ünlü rapçinin paylaşımına binlerce beğeni ve yorum geldi. Yorumlarda Sefo'ya Umre'sinin kabul olması dilekleri iletildi.

Rapçi Sefo Umreye Gitti, İhrama Girdi (1)

Sefo'nun Umre'ye gitmesine ilişkin haber metni, haberin içeriğini ve haberin içeriğini destekleyen görselleri içerecek şekilde yeniden yazıldı. Haber metninde herhangi bir yorum veya kişisel görüş yer verilmedi.

Sefo Kimdir? Aslen Nereli? Gerçek Adı Ne?

Sefo, gerçek adı Seyfullah Sağır olan Türk müzisyen ve söz yazarıdır. 16 Mart 1998 tarihinde Samsun'da doğmuştur. Aslen Trabzon, Araklılıdır.

Mart 2018'de ilk şarkısı "Yalan" ile müzik kariyerine başlamıştır. Şubat 2019'da çıkardığı "Poz" teklisinden sonra müziğe daha çok odaklanmaya karar vermiştir. 18 Nisan 2019'da "Up Down" teklisini çıkarmıştır.

Rapçi Sefo Umreye Gitti, İhrama Girdi (3)

28 Haziran 2019'da "362" teklisini çıkarmıştır. Bu tekliden sonra "Derdi Ne" şarkısını çıkarmıştır. Şarkılarında genellikle pop ritmi kullanır.

21 Şubat 2020 tarihinde "Başa Sar" adında bir tekli yayımlamıştır.

Ödülleri

  • 2021 MGD 25. Altın Objektif Ödülleri - Yılın Rap Şarkısı ("Bilmem Mi?")
  • 2021 47. Pantene Altın Kelebek Ödülleri - En İyi Rapçi, Yılın Şarkısı ("Bilmem Mi?")
  • 2022 Altın Plak Ödülleri - Diamond Plak ("Bilmem Mi?")
  • 2022 MGD 26. Altın Objektif Ödülleri - Yılın Rap Şarkıcısı
  • 2022 10. GQ Men Of The Year Ödülleri - Yılın Hype'ı

Rapçi Sefo Umreye Gitti, İhrama Girdi (2)