2006 yılında kendi adını taşıyan ilk albümünde yer alan "Stars Are Blind" ve "Nothing in This World" gibi hit parçalarla büyük beğeni toplayan Hilton, sonrasında müzik kariyerine ara vermişti. Yıllar içinde 2013'te "Good Time", 2015'te "High off My Love" ve 2020'de "I Blame You" gibi single çalışmalarıyla müziğe olan ilgisini sürdüren Hilton, aynı zamanda Sia ve Steve Aoki'nin şarkılarında da konuk sanatçı olarak yer aldı.

Mutlu Evlilik ve İki Çocuk


Paris Hilton, müzik kariyerine yeniden odaklanırken, özel hayatında da mutlu bir dönem geçiriyor. 2021 yılının sonunda yazar Carter Reum ile evlenen Hilton, 16 Ocak 2023'te oğlu Phoenix Barron'ı kucağına almıştı. Ünlü isim, kısa süre sonra ikinci kez anne olduğunu ve kızına London adını verdiğini açıkladı. Hilton, iki çocuğunu da taşıyıcı anne yoluyla dünyaya getirdi.

Sezen Aksu dolandırıldı! 200 bin TL'sini kaptırdı... Sezen Aksu dolandırıldı! 200 bin TL'sini kaptırdı...

Paris Hilton, hem kişisel hem de profesyonel yaşamındaki bu yeni dönemde, müzik dünyasına dönüşüyle hayranlarını heyecanlandırmayı başardı. "Infinite Icon" albümü, Hilton'un müzik kariyerinde yeni bir sayfa açarken, ünlü isim iki çocuklu mutlu bir aile hayatı sürdürmeye devam ediyor.

Editör: Elif Erbay