ATV ekranlarının sevilen dizisi 'Kardeşlerim'de rol alan Şeyma Korkmaz, 'Süreyya' karakteriyle büyük ilgi gördü. Rolü için yıllardır sarı olan saçlarını kahverengiye boyatan Korkmaz, "Mesleğim oyunculuk, bu da mesleğimin gerekliliklerinden biri. Rolün gerekliliğine inanırsam saçımı bile kazıtırım" dedi

Oyuncu Şeyma Korkmaz'dan samimi itiraflar!

Ünlü oyuncu Şeyma Korkmaz, cumartesi akşamları atv ekranında yayınlanan 'Kardeşlerim' dizisinde 'Süreyya' karakterini canlandırıyor. Korkmaz, dizide kötü bir karakteri canlandırıyor olmanın renkli ve keyifli olduğunu belirtiyor.

Eşi Cüneyt Mete ile aynı dizide yer alan Korkmaz, tatil günlerinin aynı olması ve birlikte daha çok vakit geçiriyor olmalarının en büyük avantajları olduğunu söylüyor. 

Demet Özdemir'den olay pozlar! Demet Özdemir'den olay pozlar!

Oyuncu Şeyma Korkmaz'dan samimi itiraflar!

Kardeşlerim dizisinde 'Süsen'in annesi 'Süreyya'yı canlandırıyorsunuz. Nasıl bir deneyim oldu sizin için?
İlk projemde uzun süre anneyi oynamıştım ama 'Kardeşlerim'de olduğumdan büyük birini oynuyorum ve ergen bir kız çocuğuna sahibim, 17-18 yaşında kızı olan bir kadın Süreyya, bu yüzden farklı ve heyecanlı bir deneyim oldu.

Sizi naif rollerde görmeye alışmıştık. İzleyiciye ters köşe mi yapmak istediniz?
Aslında naif ve iyi karakter olarak oynadığım sadece 'Feride' karakteriydi. 8 sezon, 1500 bölüm sürünce size hep iyi karakterleri oynamışım gibi gelmiş olabilir. Ama öyle değil. Diğer yer aldığım projelerdeki karakterler hep farklıydı. Şu ana kadar birbirine benzer karakterler oynamadım bu da beni mutlu ediyor.

Oyuncu Şeyma Korkmaz'dan samimi itiraflar!

Kötü bir karakteri canlandırmak keyifli mi?
Daha renkli ve alanı geniş olduğu için keyifli gibi gelebilir. Fakat sadece kötüyü oynamak keyiflidir diyemem. Senaryo çok önemli bence. Senaryo iyiyse her karakteri oynamak oyuncuya keyif verir.

Henüz anne olmadan anne rolünü canlandırmak nasıl oldu?
Anne değilim belki ama yeğenlerim var ve özellikle ablamın kızının büyüme evresinde çok yoğun bir şekilde yanında olma şansım oldu. Teyzelikte anne yarısı olmaktır bir yerde. Özüm'le beraber ben de büyüdüm. Bu rollerde bana büyük katkısı olduğunu düşünüyorum.

Oyuncu Şeyma Korkmaz'dan samimi itiraflar!

Ünlü bir çift olmanıza rağmen magazinle mesafeli görüyoruz sizi. Özellikle işiniz dışında görüntülenmemek gibi bir çabanız oluyor mu?
Aslında öyle bir çabamız yok. Ama evet kendimi, bizi, ilişkimizi deşifre etmek hoşuma gitmiyor. Bazı özeller ve değerler olmalı diye düşünüyorum.
Çekimler dışında gününüz nasıl geçiyor?
Evde olmayı çok seviyorum. Bayağı evcimenim aslında. Mutlaka egzersiz yaparım. Kendime vakit ayırmayı çok seviyorum.