Survivor eleme adayı kim oldu? 18 Mayıs 2024 Survivor eleme adayı kim oldu? 18 Mayıs 2024

Oyuncu ve yapımcı Ali Burak Ceylan'ın, geçtiğimiz yıl Üsküdar'da düşen cüzdanını bulup kendisine getiren öğretmen Muhammed Irmak'a vefa borcunu en çok ihtiyaç duyulduğunda yardım eli uzatarak ödemişti.

Oyuncu Ali Burak Ceylan'dan deprem açıklaması

Muhammed Irmak, kendisine "Bir gün başın zora düşersen beni muhakkak ara" diyen Ali Burak Ceylan'a ulaşmış. Ceylan da dostlarıyla 4 aileye yuva olacak Suadiye'de bir arkadaşına ait olan pembe bir köşkü tadilata sokarak aileleri oraya yerleştirmişti. 

Sosyal medyada oldukça yayılan ve beğeni toplayan bu konuyla ilgili Ali Burak Ceylan sosyal medya hesabından video paylaşarak açıklamada bulundu.

Ali burak Ceylan ;

'Bu videoyu mesuliyet altında hissettiğim için çekiyorum. Bir kaç gündür medyada dolaşan depremzede Muhammed kardeşimizin durumu anlattığı videoda benden de bahsediyor. Anlattığı şeyler doğrudur. Bu yardımı sadece ben yapmışım gibi algı oluşmasından kortuğum için buna bir açıklşama getirmek istiyorum. Bu bizim için bi yardım değildi şerefli bir borçtu.' dedi.

Oyuncu Ali Burak Ceylan'dan deprem açıklaması

Yapılan yardımın sadece kendi tarafından yapılmadığını destek veren herkesin isimlerini söyleyerek tekrar teşekkür etti.

Oyuncu Ali Burak Ceylan'dan kalpleri ısıtan destek! Oyuncu Ali Burak Ceylan'dan kalpleri ısıtan destek!