Cumhurbaşkanı Erdoğan sonuçları nereden takip ediyor?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan oyunu kullandıktan sonra İstanbul Kısıklı’daki evine geçti. O saatten bu yana Erdoğan evinde bulunuyor.

Sandıkların kapanmasının ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan Erdoğan, “Kıymetli yol ve dava arkadaşlarım… Saat 17.00 itibarıyla tüm yurtta oy verme işlemi sona erdi. Şimdi sandıklara, oylara sahip çıkma vakti. Son oy sayılana ve sonuçlar kesinleşinceye kadar tüm kardeşlerimden görevli oldukları sandıkların başından ayrılmamasını, milletin iradesine sonuna kadar sahip çıkmasını önemle rica ediyorum…” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın iftar sonrasına kadar İstanbul’daki evinde sonuçları takip edecek ardından ise Ankara’ya, Ak Parti Genel Merkezi’ne geçmesi bekleniyor.

TBMM Başkanı Kurtulmuş, Kazakistan’da TBMM Başkanı Kurtulmuş, Kazakistan’da

Recep Tayyip Erdoğan-11

Özgür Özel sonuçları nereden takip ediyor?

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel ise sabah saatlerinde oyunu memleketi Manisa’da oyunu kullandıktan sonra Ankara’ya doğru yola çıktı.

Saat 16.30 itibariyle CHP Genel Merkezi’ne geldi. Özgür Özel o saat itibariyle seçimle ilgili gelişmeleri takip etmeye başladı. Özel sandıkların kapanmasının ardından sosyal medya hesabından “Bugün sandığa giderek demokrasiye oylarıyla katkı sunan tüm yurttaşlarımıza teşekkür ediyorum. Tüm tercihler, başımızın tacıdır. Kullanılan tüm oylara sahip çıkmakta olan sandık görevlilerimize, müşahitlerimize, gönüllülerimize kolaylıklar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Özel seçim sürecini CHP Genel Merkezi’nden takip etmeye devam edecek.

Özgür Özel-15

Meral Akşener seçim sonuçlarını nereden takip edecek?

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bu seçimde İstanbul’da oy kullanmadı. Oyunu Ankara’da kullanmayı tercih etti. Meral Akşener seçim sonuçlarını İYİ Parti Genel Merkezi’nde kurmaylarıyla birlikte takip edecek. Akşener, oy kullanmasının ardından yaptığı açıklamada “Sonuçlar Türkiye’ye iyi gelecek, her şey iyi olacak” açıklamasında bulundu..

Meral Akşener-8

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli seçim sonuçlarını nereden takip edecek?

Öğle saatlerinde Ankara’da oyunu kullanan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, seçim sonuçlarının herkes için hayırlı olmasını dilemişti. Bahçeli, seçim sonuçlarını nereden takip edeceği sorusuna da cevap vermişti. Bahçeli sonuçları MHP Genel Merkezi’nden takip edeceğini söylemişti. Oy kullanmasının ardından MHP Genel Merkezi’ne giden Bahçeli o saatten itibaren Genel Merkez binasında bulunuyor.  

Devlet Bahçeli-4

Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı’nda da oy verme işlemlerinin tamamlanmasıyla il binasının önünde hareketlilik başladı. Ak Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum da seçim sonuçlarını takip etmek üzere il binasına geldi.

Murat Kurum-18