Aslı Pamuk ve Yusuf Yazıcı sessiz sedasız evlendi Aslı Pamuk ve Yusuf Yazıcı sessiz sedasız evlendi

Kınalı, "Olayın ardından arkadaşlarım gece 3'te önüme geçtiler. 'Senin arkadaşın böyle bir şey yapmaz' dediler. Tanımadığım birisiydi kesinlikle. Daha önce hiç karşılaşmamıştım. Sadece köpeğimi dışarı çıkarmıştım. Savcılığa gitmeyi düşündüm ama korktum. Sonunda gitmeye karar verdim" şeklinde konuştu.

Ayrıca, Kanal D'nin popüler dizisi "İnci Tanesi" hakkında da görüş belirten Kınalı,

"Hazır karaktere çok benzeyen bir rolde kendimi gördüm. Ancak insanların bu kadar tepki vermesini anlayamadım. Doktorlar da yaşamlarını ekranlarda gösteriyor. Gündüz kuşağında yayınlanan bazı programlarda insanlar var. Oralarda çalışanlar gerçekten de namuslu insanlar. Çok sayıda tanıdığım var. Hepimizin hayatı zor. Taciz gibi durumlarla karşılaştım, hatta çok garip taciz deneyimlerim oldu. Ne yazık ki, bazen en güvenilir gibi görünen yerlerde bile böyle şeyler olabiliyor. Oryantalliği bıraktım. Artık dans dersleri vermiyorum ve ilgilenmiyorum" dedi.

Son dönemde erkeklerin estetik yaptırma eğilimlerine de değinen Kınalı, "Bence estetik yaptırmamalılar. Eğer bir erkek arkadaşım varsa ve estetik yaptırmak istiyorsa, kesinlikle karşı çıkarım. Bazıları gerçekten kötü görünüyorlar ve insanlar onlara gülüyor. Gökhan Özen'in yaptırdıkları da çok belli. Kör müyüz? Gerçekten açıkça görülüyor" şeklinde konuştu.