MasterChef'te ikinci etap başladı 21.07.2024 MasterChef'te ikinci etap başladı 21.07.2024

Britanyalı Hollywood starı Orlando Bloom, Truva filmindeki ‘Paris’ karakterinin repliklerini unuttuğunu dile getirdi. ''Bu filmi hafızasından ‘büyük ölçüde sildiğini’ söyledi.'' 

Variety’nin ‘Know Their Lines’ video serisine röportaj veren Bloom Truva filmi için yaşadığı pişmanlığı tüm dürüstlüğü ile dile getirdi. 

Röportajın bir noktasında 2004 yapımı ‘Truva’ filmi için aynı şeyleri söyleyemeyeceğini net bir dille ifade etti. Bloom, ‘Paris’ karakterini canlandırırken zorlandığını ve bu filmi neredeyse tamamen hafızasından sildiğini belirtti. 

Bloom verdiği röportajda keskin bir dille Truva filmindeki pişmanlığını anlattı. Pişmanlığını dile getirirken şunları söyledi; 

Aman Tanrım, ‘Troy.’ Vay canına. Sanırım bu arada o filmi beynimden sildim. Pek çok insan o filmi seviyor ama benim için o karakteri oynamak (boğazını kesmek) gibiydi. Bütün bunları söylemeye iznim var mı? O filmi yapmak istemedim. Bu karakteri oynamak istemedim.

Film harikaydı. Brad (Pitt), Eric (Bana) ve Peter O’Toole vardı. Ama ben bu karakteri nasıl oynayacağım? Varlığımda hissettiğim her şeye tamamen aykırıydı. Bir noktada Paris, biri tarafından dövüldükten sonra yerde sürünüyor ve kardeşinin bacağını tutuyor. “Bunu yapamayacağım” diye düşündüm. O zamanki menajerlerimden biri, “Ama işte o an filmi vuracak!” dedi. Menajerin bu sözüne tamamen kandım. Sanırım bu yüzden bunu aklımdan çıkardım. 

Editör: Beyza Pınar