Milli sporcu İlke Özyüksel, Paris'te ilk peşinde Milli sporcu İlke Özyüksel, Paris'te ilk peşinde

Transfer Dönemi Planları

Transfer dönemi stratejileri hakkında konuşan Okan Buruk, "Oyuncu izleme ekibimiz ve Erden Bey ile birlikte hedeflediğimiz oyuncuları belirledik. Kulüplerle iletişime geçtik ve geri dönüş bekliyoruz. Şu anda Suudi Arabistan, en fazla gelirlerin dağıtıldığı yer. Transfer kolay değil ama kampa kadar önemli bir süremiz var. Her şey bizim elimizde olmuyor. Çalışmalarımız sürüyor, kampa yetişmesi en önemli şey. Sabırlı olup en iyi oyuncuyu almak bence en doğrusu." dedi.

Kadrodaki Eksikler

Kadrodaki eksikleri tamamlama konusuna da değinen Okan Buruk, "Eksiklerimizi tamamlayacağız. Başkanımız bize çok büyük destek veriyor. İlk tercihimiz, uzun vadeli, hem genç hem katkı alabileceğimiz oyuncular oluyor. Bunun yanında tecrübeli oyuncular da takıma deneyimleriyle katkı sağlamak istiyor. O dengeyi iyi kurmamız lazım." ifadelerini kullandı.

Zaniolo'nun Durumu

Nicolo Zaniolo'nun takımda kalmasını istediğini belirten Okan Buruk, "Kısa süre önce İtalya'daydım. Zaniolo'nun menajerini tesadüfen gördüm. Birinci düşünceleri burada devam etmeyecek gibi ama ben onu kadroda görmek isterim." dedi.

Rafa Silva Hakkında

Transferde adı Galatasaray ile anılan Rafa Silva hakkında da konuşan Buruk, "Avrupa'da da birçok takım Rafa Silva'yı istiyordur. O beklentiler üzerinden büyük ihtimalle Suudi Arabistan'a gidecektir diye düşünüyorum. Bizim herhangi bir görüşmemiz yok." şeklinde konuştu.

Editör: Yağız Atay