Öğretmenler Günü mesajları 2023 resimli ve kısa seçenekler ile bu anlamlı günü taçlandırmaya devam ediyor. 24 Kasım Öğretmenler Günü her yıl olduğu gibi 2023 yılında da güzel mesajlar, sözler ve hediyelerle kutlanıyor. Bu özel günün anlam ve önemini Öğretmenler Günü mesajları ile öğretmenlerine ve sevdiklerine ulaştırmak isteyen milyonlarca kişi en anlamlı sözleri araştırıyor. Siz de değerli öğretmenlere saygı ve sevginizi cümlelerle ifade etmek istorsanız, işte duygusal, en güzel, kısa-uzun, anlamlı ve 2022 öğretmenler günü mesajları... Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun! İşte, en güzel, anlamlı 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajları

ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJLARI

"Eğitim, geleceğimizin teminatıdır. Siz değerli öğretmenlerimizin varlığıyla aydınlık bir gelecek inşa ediyoruz. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun!"

"Bilgi, sizin ellerinizde şekilleniyor. Sabır, sevgi ve özveriyle bize rehberlik eden tüm öğretmenlerimize minnettarız. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun!"

"Öğretmenler, umutlarımızın yeşerdiği bahçe gibidir. İyi bir eğitimle dünyayı değiştirirsiniz. Tüm öğretmenlerimize sevgi ve saygıyla, Öğretmenler Gününüz kutlu olsun!"

"Siz öğretmenler, bilgiyle donattığınız her çocukla bir orman yaratıyorsunuz. İyilik, bilgelik ve öğrenme dolu bir hayat için size minnettarız. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun!"

"Öğretmenler, yolları aydınlatan ışık gibidir. Emin adımlarla ilerlememizi sağlayan sizlere teşekkür ederiz. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun!"

"Bir öğretmen, milyonlarca öğrencinin hayatında iz bırakır. Sizler bizim hayatımızda en değerli izlersiniz. İyi ki varsınız, Öğretmenler Gününüz kutlu olsun!"

Öğretmenlik bir sanat işidir. Sanatçı geçim sıkıntısı çekerse, ondan yaratıcılık beklenemez. (İ.N.Özgür)

Dünyanın her yanında öğretmenler, insan topluluğunun en fedakâr ve en değerli varlığıdır.

Çocuklarımızın yetişmesinde büyük rol oynayan, her turlu fedakârlığı gösteren sizlere çok borçluyuz. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.

“Senin gibi bir hocaya sahip olmak bir nimettir. Dünyamı değiştirdiğin için teşekkürler"

“Sen kıvılcımsın, ilhamın, rehberin, hayatımın mumu. Benim öğretmenim olduğunuz için çok müteşekkirim.”

“Eğitim bir kova doldurmak değil, ateş yakmaktır”.

“İyi öğretim, doğru cevap vermekten çok doğru soru vermekten ibarettir”

“Hatırlayalım: Bir kitap, bir kalem, bir çocuk ve bir öğretmen dünyayı değiştirebilir.”“Siz çocuklarınızın yaşayan oklar olarak gönderildiği yaylarsınız.”

Yarınlarımızı bir güneş gibi aydınlatan; fikri hür, vicdani hür, irfanı hür yeni nesiller yetiştiren öğretmenlerimizin #24KasımÖğretmenlerGünü kutlu olsun...

Türkiye’nin güzel geleceğinin imzalarını atan tüm değerli öğretmenlerimizin #24KasımÖğretmenlerGünü kutlu olsun.

Ulu Önder Atatürk'ün Millet Mektepleri Başöğretmenliğini kabul ettiği günü Öğretmenler Günü olarak kutluyoruz. Ülkenin geleceği için en önemli meslek öğretmenliktir. Başöğretmenimiz Atatürk başta olmak üzere öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun!