Milli Eğitim Bakanlığı geçtiğimiz günlerde yeni bir uygulamasını duyurdu. Velilerin öğretmenlerle görüşmesine olanak sağlayan bu uygulama ile randevu sistemi ile görüşme yapılabilecek. 

YÖK'ten 'Sudanlı ve Filistinli öğrenciler' açıklaması: 'Özel öğrencilik' imkanı mı veriliyor YÖK'ten 'Sudanlı ve Filistinli öğrenciler' açıklaması: 'Özel öğrencilik' imkanı mı veriliyor

Öğretmen veli randevu sistemi okulların web sitelerinden yapılabilecek. Web sitelerine eklenen "Okul Randevu Sistemi" sayfası ile veliler öğretmenlerden randevu alabilecek.

Öğretmen Veli Randevu Sisteminden Nasıl Randevu Alınır

Ogretmen Atamalari Ne Zaman

Okulun web sitesin girdikten sonra "Okul Randevu Sistemi" sayfasına girmeniz gerekmekte. Bu sayfada e-devlet ile giriş yapıldıktan sonra öğretmenlerin görüşme için müsait olduğu saatleri ve günleri görebileceksiniz. Bu sayede görüşmelerinizi yapacağınız gün ve saati belirleme imkanınız olacak.

Randevu Sistemi Ne İşe Yarıyor?

okulöğrenci2

Okulların web sitelerine eklenen yeni bir sayfa olan "Okul Randevu Sistemi", velilerin e-Devlet hesaplarıyla giriş yaparak öğretmenlerin uygun gün ve saatlerini görebileceği ve randevu alabileceği bir platform sunmaktadır. Bu sistem sayesinde veliler, hem aktif hem de geçmiş randevularını görebilir ve henüz gerçekleşmemiş randevuları iptal edebilirler.

Öğretmen-veli görüşmeleri, okullarda yüz yüze gerçekleşecektir. Bu sistem, öğretmenlerin uygun zamanlarını kolayca görüntüleyebilmelerini ve randevu alabilmelerini sağlayarak işlerini kolaylaştırmaktadır.