Tuz dökme hareketi ve ete attığı şaplakla tanınan Nusret, Ibiza'da restoran, otel ve rezidanslardan oluşan geniş kapsamlı bir tesisin temel atma törenine bizzat katıldı. 
Sosyal medyada yaptığı paylaşımlar ve et restoranlarıyla dünya çapında ün kazanan Nusret Gökçe, Ibiza'daki bu yeni girişimiyle dikkatleri üzerine çekiyor.

HAYATININ PROJESİ!

Liman bölgesinde temeli atılan komplekste restoranlar, otel ve rezidansların yer alacağı projede, Nusret Gökçe'nin ağustos ayında sosyal medya hesabından duyurduğu İspanya'daki ilk restoran da bulunacak. Gökçe, bu projeyi "Hayatımın en önemli projesi" olarak nitelendirmişti.

BİRÇOK RESTORANI VAR

Nusret'in fiyat politikaları zaman zaman tartışmalara neden olsa da Türkiye genelinde 9, ABD'de 7, Birleşik Arap Emirlikleri'nde 2, Yunanistan, Suudi Arabistan, İngiltere ve Katar'da ise birer restoranı bulunuyor. İspanya'da açılacak olan restoran ise zincirin 23. halkası olacak.

Tuğba Ekinci'nin sahne tarzına sert yorum! Tuğba Ekinci'nin sahne tarzına sert yorum!

TUZ DÖKME HAREKETİ İLE ÜNLENDİ

Gökçe, sosyal medyada paylaştığı dirsek üzerinden yemeğe tuz dökme hareketi ve ete şaplak attığı görüntülerle büyük ün elde etti. Bu özgün hareket, restoran zincirinin sembolü haline geldi ve Gökçe, dünya genelinde 'Salt Bae' olarak anılmaya başlandı.