nlü oyuncu sosyal medyayı aktif kullanarak gündemden düşmüyor. Kısa zamanda verdiği kilolarla fit bir görünüme kavuşan Yeşilçay nasıl zayıfladığını muhabirlerle paylaştı. Tatlı ve çikolatadan tamamen uzak durduğunu söyleyen ünlü oyuncu, sabah kalktıktan itibaren 4 saat yemek yemediğini belirti. 
Geçtiğimiz aylarda siyah kasığına kadar yırtmaç detaylı elbisesiyle gözleri kamaştırmış  ve taktığı aksesuarlarla da dikkat çekmişti. Muhabirlerin çok zayıflamışsınız tepkisine  dair "Arkadaşlar bildiğiniz aç kaldım. dedi.

Nurgül Yeşilçay 2

Dİyetin kendisini çok zorladığını belirten Yeşilçay, 
Alışana kadar çok zordu. Gece yatmadan dört saat önce yemeyi bırakıyorsun. Sabah kalktıktan sonra dört saat aç kalıyorsun sonra yemek yiyorsun. Mümkün mertebe tatlı, çikolata yok. Biraz da dikkat ediyorsun" dedi.

Hadise'yi şoke eden anlar! Hadise'yi şoke eden anlar!

Ekonomik kriz var

2018 yılından beri aşk yaşadığı Necati Korbay ilr evlilik düşünüyor musunuz sorusuna gülerek “Evlenmeye üşeniyorum." dedi. ve söylerin eşöyle devam etti,
"Olmayacak galiba bu iş. Alıştık böyle yaşamaya. Hem ekonomik kriz de var zaten. Bence herkes üşeniyor düğün yapmaya”

Ağlamaktan yoruldum

Son dönemde sosyal medyadaki eğlenceli paylaşımlarıyla dikkat çeken Nurgül Yeşilçay rol aldığı projelerde ağlamaktan yorulduğunu ve bu nedenle eğlenceli işlerde oynamayı istediğini açıkladı.
Yaptığı paylaşımlarla hem kendisini hem de sevenlerini eğlendirdiğini belirten Yeşilçay, komediyi seviyorum , drama istemiyorum hayatımda  Reddetmiyorum işleri ama bu aralar bolca okuyorum. Ancak bunu yapayım diyeceğim bir iş yok. Biraz oynaması eğlenceli olsun, çok sıkıldım ağlayıp zırlamaktan" dedi.
 

Editör: Haber Merkezi