Sosyal medya fenomenleri Bahar ve Nihal Candan kardeşlerin kara para aklama soruşturmasıyla tutuklanmaları büyük bir gündem etkisi yaratmıştı. Cezaevinde geçirdikleri süre boyunca, Nihal Candan, Seçil Erzan ile de bir süre aynı koğuşta kaldı. Erzan, daha önce bir banka müdürü olarak çalışırken, ünlü sporcular da dahil olmak üzere 21 kişiyi dolandırmakla suçlanıyordu.

Nihal Candan, cezaevinde geçirdiği günler ve Seçil Erzan ile olan deneyimlerini bir YouTube kanalında paylaştı. Erzan ile vakit geçirmek istemediklerini belirten Candan, Erzan'ın sürekli panik halinde ve savaş modunda olduğunu ifade etti. Cezaevi ortamında sürekli dosyalarıyla meşgul olan Erzan'ın, durumunun psikolojik olarak zorlayıcı olduğunu ve bu durumun kendisine iyi gelmediğini dile getirdi.

Candan, Seçil Erzan'ın masum olabileceğini düşündüğünü de belirtti. Erzan'ın mesleğinde hata yapmış olabileceğini, ancak iddia edildiği kadar kötü bir durumda olmadığını savundu. Candan, cezaevi koşullarında da Erzan'ın mutsuz olduğunu, kendisi ve kız kardeşiyle aynı koğuşta kalmaktan dolayı daha da zorlandığını anlattı.

5199’a karşı değilim, ötanazi uygulamam 5199’a karşı değilim, ötanazi uygulamam

Editör: Haber Merkezi