Murat Kurum, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Ramazan ayının ilk iftarını Beyoğlu'nda Camiikebir Camii'nde açtıktan sonra teravih namazını kıldı. Namazın ardından Beyoğlu'nda Kasımpaşa esnafını ziyaret eden Kurum'a, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Bu sırada kalabalığın arasında bulunan 2. sınıf öğrencisi küçük bir kız çocuğu, Murat Kurum'u görünce şaşkınlığını gizleyemedi.

Küçük kız, Kurum’un yanına gelmesiyle ona sarılarak mutluluğunu dile getirdi. Bir kafeyi ziyaret eden, kıraathanede gençlerle langırt oynayan Kurum, daha sonra sahur programı için ilçeden ayrıldı. Murat Kurum’a esnaf ziyaretinde, Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız ve AK Parti Beyoğlu İlçe Başkanı Abdullah Enes Özkan eşlik etti.

"Saati 200 TL iş bulacaksınız"

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Ramazan ayının ilk iftarının ardından Beyoğlu'nda Camiikebir Camii'nde teravih namazını kıldı. Namazın sonrasında Beyoğlu'nda Kasımpaşa esnafını ziyaret eden Kurum'a, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Burada yaptığı konuşmada gençlere yönelik cesaretlendirici vaatlerde bulunan Kurum, hukuk okuyan gençler için üniversite hazırlıkta ders verme imkanı ve saati 200 TL ücret ödenmesi sözü verdi. Ayrıca, 100 bin gence sermaye desteği sağlayacaklarını belirterek, gençlerin kendi işlerini kurmalarına destek olacaklarını ifade etti.

Banu Parlak Dilan Polat ve Engin Polat'tan şikayetçi olmuştu! Şikayetini geri çekti... Banu Parlak Dilan Polat ve Engin Polat'tan şikayetçi olmuştu! Şikayetini geri çekti...

Kurum, gençleri siyasete de dahil etme vaadiyle, gençlerle birlikte aynı meclisi kuracaklarını ve üniversitelerden ve ilçelerden temsilciler alacaklarını, kararları gençlerle birlikte vereceklerini söyledi. Ayrıca, ihtiyaç duyulan yerlerde kütüphanelerin açılacağını ve Teknopark'ların sayısının artırılacağını da vurguladı.