Ahmet Kural'ın açıklamalarına eski dostundan gelen sert yanıt üzerine, Cemcir, "Onunla görüşmüyorum ve görüşmeyeceğim de!" dedi. Bu durum, ikilinin arasındaki dostluğun zorlu bir döneme girdiğini gösteriyor.

LCV ile Çağrıldığım Yere Gitmem

Cemcir, konuyla ilgili olarak şunları söyledi: "LCV olarak çağrıldığım hiçbir etkinliğe katılmam. Bu kermes, gala ya da düğün olabilir. Bu konuda bu kadar söyleyebilirim. Benim için evlilik kutsaldır. Evlenen her çifte ömür boyu mutluluklar diliyorum.

Birbirimize Kırgıznız

Ahmet Kural, katıldığı bir programda Murat Cemcir ile aralarında uzun süredir süregelen bir kırgınlık olduğunu belirterek, "Niyesi de yok. Niyesinin her zaman bizde kalmasını isteriz. Birlikte çok güzel başarılara imza attık. Onun emeği bende çoktur, benim de emeğim onda çoktur. Şu an bir kırgınlık dönemi geçiriyoruz. Arkadaşlık ve dostluklar arasında olur böyle şeyler” dedi.

Murat Cemcir'den Sert Çıkış: Görüşmeyeceğim!

Bir süredir televizyon ekranlarından uzak kalan Murat Cemcir, geçen akşam Erdil Yaşaroğlu'nun ikinci kişisel sergisi "Transatlantik"e katıldı.

Cemcir, "Ahmet Kural ile barışmayı düşünüyor musunuz?" sorusuna şu şekilde yanıt verdi: "Allah herkesin yolunu açık etsin. Ticari bir anlaşmazlık söz konusu değildi. Aramızda kırgınlık değil, bıkkınlık var. Ahmet ile görüşmüyorum ve görüşmeyeceğim de!"

LCV Ne demek?

"LCV," Türkçe'de "lütfen cevap ver" anlamına gelen kısaltmadır. Bu ifade, bir davetiye, etkinlik veya organizasyon için yapılan özel bir daveti kabul etmek ya da katılım talep etmek amacıyla kullanılır. İlgili etkinliğe katılmak istendiğinde, davet eden kişi ya da kuruluşa nazik bir şekilde katılım talebini ifade etmek için kullanılır. Organizasyonun hazırlık sürecinde LCV geri bildirimleri oldukça önemlidir.