Müge Boz - Caner Erdeniz çifti ikinci kez çocuk sahibi oldu. Çift, oğullarına Rika adını verdi.

Hamilelik pozlarını sık sık takipçileriyle paylaşan Müge Boz'dan güzel haber geldi. Bebeğinin cinsiyetini doğumda öğrenen Boz, bir erkek bebek dünyaya getirdi. Ünlü çift, oğullarına Rika adını verdi.

Caner Erdeniz de eşinin doğum yaptığını "1 Haziran sabah saatlerinde oğlumuz Rika Erdeniz sağlıkla dünyaya geldi. Tüm güzel dilekleriniz için teşekkürler" sözleriyle duyurdu.

 Mügeboz

KIZININ ADI VİNA

Doğum öncesi kızı Vina ile bir dizi fotoğrafını paylaşan Boz, şu ifadeleri kullanmıştı:

"2. bebeğimin doğmasına günler var. Artık sadece Vina'mın annesi değilim. Sevgimi, ilgimi, zamanımı her şeyimi paylaştıracağım başka bir çocuğum daha olacak. Becerebilecek miyim, ikisine de eşit sevgi verebilecek miyim diye endişelenmem normal mi? Vina ile bir daha hiç bir zaman tek başıma olamayacağım diye üzülmem ağlamam normal mi?

O benim ilk göz ağrım mı diyeceğim içimden hep... Onun sevgisi ağır basacak da diğerini ihmal edecek miyim?

Kıyas  yapacak mıyım? 2 haftadır bu konu sürekli kafamda. Aklıma geldikçe ağlıyorum. Aşırı panikteyim, ne hissedeceğim ne yapacağım diye. İkinci çocuk da bambaşka bir deneyim işte. Tecrübeliyim zannediyorsun ama tabiki yepyeni bölümler açılıyor annelik oyununda. Acaba Caner'de bunları düşünüyo mu?" 

Rika

Yılın aşk bombası: Hande Doğandemir "geldi benimki" diyerek paylaştı! Gizemli sevgili ünlü oyuncunun eski eşi çıktı Yılın aşk bombası: Hande Doğandemir "geldi benimki" diyerek paylaştı! Gizemli sevgili ünlü oyuncunun eski eşi çıktı

Müge Boz'un hamilelik paylaşımı güldürdü Müge Boz'un hamilelik paylaşımı güldürdü

Editör: Kemal Ilıkkan