30 Kasım'da İstanbul'da Avrasya Tüneli Aksaray çıkışında, Somali Cumhurbaşkanı Hasan Şeyh Mahmut'un oğlu Hassan Şeyh Mahmut'un kullandığı aracın, motokurye Yunus Emre Göçer'e çarpması sonucunda yaşanan trajik olayın ardından, mağdur Yunus Emre Göçer'in eşi Öznur Göçer'in, cinayetle ilgili başvurusunun ATV'de yayınlanan "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programına kabul edilmediği ortaya çıktı.

Yunus Emre Göçer, kazada ağır yaralanarak hayatını kaybetmiş, ancak olay sonrasında Hasan Şeyh Mahmut'un polis tutanağında "Motokurye hatalı gösterildi" ifadesi yer alması ve bilirkişi raporunda Mahmut'un "asli kusurlu" bulunmasına rağmen, şüphelinin 2 Aralık'ta yurt dışına kaçtığı belirlenmişti.

Anıtkabir 220 bin ziyaretçi ağırladı Anıtkabir 220 bin ziyaretçi ağırladı

Göçer ailesi, olayı aydınlatmak ve kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programına başvuruda bulunmuş, ancak bu talepleri reddedilmişti. Öznur Göçer, başvurusuyla ilgili, "Televizyon programının etkili olabileceğini düşündüm. Eşimle bazen biz de o programı izliyorduk. Ancak görüntülere ulaşamadığımız için yardım istedik, ancak bu talebimiz kabul görmedi" şeklinde konuştu.