Ordu'da yaşayan Ziya bey,amcasının oğlu Kamil bey tarafından çaycılık yapması işe sokuldu. Şubat ayının başlarında Ziya bey birden ortadan kaybolunca aile endişelenip amcasının oğlu Kamil beye soruyorlar ancak o tarihlerde Kamil bey ve eşide yaşadıkları yerden kimseye haber vermeden İstanbul'a kaçıyor.

Müge Anlı'da zihinsel engelli genç bulundu!

Üzerine 4 milyonluk ev olan Ziya bey kaybolduktan bir kaç gün sonra aileye evin satıldığı bilgisi geliyor. Bunun üzerine iyice endişelenen aile Müge Anlı'dan yardım istedi.Müge Anlı 1 gün sonra Ziya beyi buldu...

Zuhal Topal'la yemekteyiz büyük ödülü kim kazandı? 17.05.2024 Zuhal Topal'la yemekteyiz büyük ödülü kim kazandı? 17.05.2024

Müge Anlı'da zihinsel engelli genç bulundu!

Kendi isteğiyle gittiğini evi kendi isteğiyle sattığını söylesede Müge Anlı ve ailesi bu duruma inanmadı.4 milyonluk evi 1 milyon 650 bine satması ve 1 ay içerisinde 1 milyon liralık parayı harcağını söylemesi aileyi ve Müge Anlı'yı ikna etmeye yetmedi.Amcaoğlu Kamil ve onun arkadası Sezai tarafından kandırıldığını düşünen aile Ziyanın oyuna getirildiğini söyledi.

Müge Anlı'da akıl almaz olay! Müge Anlı'da akıl almaz olay!

Müge Anlı'da zihinsel engelli genç bulundu!
Canlı yayına telefonla bağlanan Kamil bey,

'Hakkımda söylenen hiç bir şeyi kabul etmiyorum.Ziyanın korkmasına gerek yok ben bir şey yaptıysam söylesin.Ben kaçmadım borcumu ödemek için evlerimi sattım.Bu aileye her türlü maddi manevi dava açıcam' şeklinde konuştu.


Canlı yayına bağlanan Sezai beyin ablası;

'Kardeşim Sezai ve iki arkadaşı Ziyayı kandırıp dolandırıp evini sattırdılar.' diyerek telefonu kapattı. 

Müge Anlı'da zihinsel engelli genç bulundu!

Ziya bey ısrarla dolandırılmadığını dile getirsede canlı yayına bağlanan telefonlarda Batum'da beş kişiyle birlikte kumarhanede göründüğü ortaya çıktı. İddiaları red eden Ziya beyin tehdit edildiğini düşünen Müge Anlı 'olayı ben devralıyorum ben bu işi çözeceğim' diyerek aileye söz verdi.