E-5'te zincirleme kaza! Çok sayıda yaralı var E-5'te zincirleme kaza! Çok sayıda yaralı var

Kaybının 79. gününde acı haber geldi. Hasan Çelik Cinayete kurman gittiği öğrenildi. 

Üç aydan fazla bir süredir kayıp olan Hasan Hüseyin Çelik'in durumu hakkında yeni gelişmeler yaşandı. Çelik'in kızı, eşi ve kardeşleri, Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılarak olayın detaylarını paylaştı. Hasan Çelik'in kaybolan aracında son görülen kişiler canlı yayında ifade verdi ve bu kişiler gözaltına alındı. Ancak, Hasan Çelik'ten 79 gündür haber alınamamıştı.

Cinayet İtirafı Geldi!

Son habere göre, Müge Anlı'nın programında 2 Şubat tarihinde açıkladığı bilgilere göre, gözaltına alınan kuzenlerin ardından Yasin adlı bir kişi cinayet itirafında bulundu. Hasan Çelik'in cansız bedeni, Yasin'in evinden 12 kilometre uzakta bulundu. Yapılan aramalarda, Çelik'e ait telefon, kartlar ve kimlik de zanlının evinde bulundu. Şüpheli Yasin, Hasan Çelik'in telefonunu kiralamış olduğu araba ile gezdirdiğini itiraf etti. Ancak, Yasin cinayeti işleyenin Mert isimli kuzeni olduğunu söyledi. Yasin'in cinayetle ilgisi olmadığını ifade ettiği belirtildi.

Kızı Mert'le Nişanlıydı!

Yasin'in babası İzzet Bey Müge Anlı programına katılarak cinayet kurbanı olan Hasan Hüseyin Çelik'in kızı Şerife ile Mert'in nişanlı olduğunu ileri sürdü. Kızı ve annesi bu iddiaları yalanladı. Şerife Mert adlı şahısı tanımadığını iddia ederken annesi de kızını savundu. 

Editör: Elif Erbay