Araştırmacı gazeteci Müge Anlı'nın sunuculuğunu yaptığı Müge Anlı ile Tatlı Sert programı izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Müge Anlı ve ekibi kayıpları bulmaya, çözülemeyen davaları çözmeye ve cinayetleri aydınlatmayı sürdürüyor.

Müge Anlı canlı yayınında yine birbirinden ilginç kayıplar işleniyor. Müge Anlı son bölümünde kayıplar aranmaya devam ediyor. Müge Anlı 11 Mart tarihli yayınında sevgilisi kayıp olan 53 yaşındaki Mehmet Akkaya stüdyoya geldi. 

Gaddar  yeni bölüm fragmanı izle Gaddar yeni bölüm fragmanı izle

Müge Anlı'nın son bölümünü izleyenler 'Seda Duman olayı nedir? Seda Duman'a ne oldu?' sorularının yanıtını arıyor. Birçok kişi 'Seda Duman kimdir?' merak ediyor. 

Mehmet Akkaya 1 senedir beraber olduğu ve nikah masasına oturmak için gün aldığı sevgilisi Seda Duman'ın bulunması için Müge Anlı'dan yardım istedi.

Müge Anlı Seda Duman'ı Arıyor

Akkaya parktaki bankta otururken tanıştığı ve evlilik sürecine girdiği sevgilisi Seda'nın hayatından endişe ettiğini dile getirdi. Antalya'dan kaybolan Seda Duman'ın 'Hastaneye gidiyorum' diye evden çıkıp bir daha dönmediği iddia eden Akkaya, Duman'ı arıyor. 

Akkaya, Duman'ın kendisinden 23 yaş küçük olduğunu da açıkladı.

Canlı yayına bağlanan ismini vermek istemeyen bir izleyici, Seda Duman'ın Antalya kapalı yolda bir parkta gördüğünü ancak 2 aydır kendisinin görünmediğini öne sürdü. Öte yandan izleyici, Duman'ın hayat kadınlığı yaptığını iddia etti. Bir başka izleyici de Duman'ın Uşak'ın Eşme ilçesine bağlı Yeşilkavak köyünde yaşadığını ve orada Gamze diye tanındığını ileri sürdü.