ATV ekranlarının vazgeçilmez programı Müge Anlı ile Tatlı Sert Programı’nın 11 Mart tarihli yayınında birçok kaybın aranmasına devam edildi. Ünlü gazeteci Müge Anlı’nın sunuculuğunu yaptığı Müge Anlı ile Tatlı Sert Programı’nın son bölümüne başvuranlar, kayıplarını aradığını ifade etti.

Dünya Malı-Eksi Bir filmi özel gösterim Dünya Malı-Eksi Bir filmi özel gösterim

Müge Anlı Tiktok'taki Sözde Çınar Hoca Olayını Araştırıyor

33 yaşındaki Muradiye Çınar çocuğunu görme isteğiyle Müge Anlı'nın canlı yayınına katıldı. Müge Anlı son bölümünde stüdyoya Konya'dan gelen Çınar, eşi Ömer Çınar'ın Tiktok sevdasına düştükten sonra hayatlarının değiştiğini öne sürdü.

Muradiye Hanım, Tiktok'ta kendisini Çınar Hoca diye tanıtan Ömer Çınar'ın 11 yaşındaki İsmail Çınar'ı kendisine göstermediğini ileri sürdü. Ömer Çınar'ın asansör mantolama işiyle uğraştığını, herhangi bir dini eğitimi olmadığını dile getirdi. Muradiye Hanım, eşinin kadınları 'sözde hocalık'la kandırdığını ve kendisinin üzerine kuma getirmeye çalıştığını iddia etti.

Yaşananları gözyaşlarıyla anlatan Muradiye Hanım, Müge Anlı'dan oğluna kavuşmak için yardım istedi.

Muradiye Hanım, oğlu İsmail'in 5 aydır babasının yanında olduğunu ve 1 aydır kendisini göremediğini aktardı. Oğlunu çok özlediğini söyleyen Muradiye Hanım, oğlunun bu süreçte eğitiminden de mahrum kaldığını kaydetti. "Üfürükçü kocam oğlumu kaçırdı. Oğlum da onun gibi üfürükçü olmasın" diyen Muradiye Hanım'a Müge Anlı'dan tam destek geldi.

Canlı yayına katılan 'sözde hoca' Ömer Çınar'ın sözleri Müge Anlı'yı sinirlendirdi. Afyon'da yaşadığını söyleyen sözde Çınar Hoca, eşinin iddialarını yalanladı.

Müge Anlı canlı yayında sinirlerine hakim olamadı ve "Çok sinirlendim ben bu adama şimdi" sözleriyle duygularını dile getirdi.