Gökhan Tombak cinayetinin detayları, 7 Şubat Çarşamba günü yayınlanan ATV'deki Müge Anlı İle Tatlı Sert programında izleyicilerle paylaşıldı. 1 Aralık Perşembe günü gece saatlerinde gerçekleşen cinayetin ardındaki sır perdesi kalktı. Karaaliler Mahallesi'nde yaşanan olayda, taraflar arasında bir çatışma meydana geldiği söylendi.Gökhan Tombak cinayetinin sır perdesi, 1 Aralık Perşembe günü gece saatlerinde aydınlatıldı. Burdur'un Bucak ilçesi Karaaliler Mahallesi'nde gerçekleşen olayda taraflar karşı karşıya geldi. ATV'de canlı yayınlanan Müge Anlı programının son bölümünde, Mehmet Çelik'in cinayetle ilgili bilgisinin olmadığını açıkladı ve şüphelilerin define ile ilişkili olduğu ortaya çıktı. Peki, Gökhan Tombak'ı kim öldürdü? İşte Müge Anlı Gökhan Tombak olayı detayları..

Müge Anlı Gökhan Tombak Cinayeti 

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ATV ekranlarında ele alınan bir olay, 1 Aralık Perşembe günü gerçekleşen Gökhan Tombak cinayetiydi. Olay, Burdur'un Bucak ilçesi Karaaliler Mahallesi'nde meydana geldi. Mahalle sakinleri, evli ve 2 çocuk babası Gökhan Tombak'ın yerde hareketsiz yattığını fark etti. Hemen 112 Acil'i arayarak durumu bildirdiler. Sağlık ekipleri geldiğinde maalesef Gökhan Tombak'ın hayatını kaybettiği tespit edildi. Ceset, otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi ve yapılan inceleme sonucunda Gökhan Tombak'ın av tüfeği ile vurularak öldürüldüğü belirlendi.

Müge Anlı'da Gökhan Tombak dosyasında gelişme! Müge Anlı'da Gökhan Tombak dosyasında gelişme!

Gökhan Tombak'ı Kim Öldürdü

Müge Anlı son bölüm ekrana gelen Gökhan Tombak cinayeti detayları geldi. Gökhan Tombak’ın karısı Asuman Tombak Müge Anlı’dan yardım istedi. Müge Anlı canlı yayında karşı karşıya gelen taraflar şok sözler sarf etti. Mehmet Çelik cinayete dair bilgisinin olmadığını söyledi. Ardından kendi şüphelerinin define ile ilgili olduğunu söyledi. Müge Anlı,

Dilan Polat vakfında burs skandalı Dilan Polat vakfında burs skandalı

“Mehmet Bey çok uzun süre bizi bekledi, araya başka konular girdi ama sabretti. Onun bilgileriyle Gökhan Tombak cinayetinin de aydınlatılacağına inanıyorum” dedi.

Karaaliler köyünde üfürükçü olarak iddia edilen Mehmet Çelik,

“Ben üfürükçü değilim. Dini bilgim yok” dedi. Mehmet Çelik’in köyün muhtarı Hasan Uçar’ın eşiyle ilişkisinin olduğu gündeme geldi. Gökhan Tombak’ın ölmeden önce bir lahit bulduğunu söyleyen Mehmet Çelik, “Belki bu yüzden öldürülmüş olabilir” diye konuştu.

Gökhan Tombak Define İçin Mi Öldürüldü?

Müge Anlı'nın programında tartışılan Gökhan Tombak cinayeti, define olayıyla ilişkilendirilmesiyle gizemli bir hal aldı. Programda, cinayetle ilgili bilgi verecek olan gizli tanık, canlı yayına bağlandı ve şunları söyledi: “Gökhan rahmetli olduktan sonra köyde yazık oldu dediklerinde Mehmet Çelik de niye yazık olacak? Milletin karısına kızına yan gözle bakmasaydı. Babamı bile vururum babam uzakta olduğu için vuramıyorum. Benim arkamda 20 tane leşim var diye söylemiş” dedi.

Müge Anlı'da Hasan Hüseyin Çelik davası sürüyor! Parasıyla öyle bir şey yapmış ki... Müge Anlı'da Hasan Hüseyin Çelik davası sürüyor! Parasıyla öyle bir şey yapmış ki...

Editör: Elif Erbay