Banu hanım 5 yıldır evli olduğu Mehmet bey tarafından hem ihanete uğradı hem dolandırıldı.14 yaşındaki oğlunun Mehmet beyin telefonundaki başka kadınlarla olan yazışmalarını görmesi üzerine annesi Banu hanıma mesajları gösterdi.Gördükleri karşısında şok olan Banu hanım eşine hesap sormak için gittiğinde Mehmet bey 'dergaha üye olduğunu yazıştığı kadını dergaha kayıt ettirmek için konuştuğunu' söyledi.

Müge Anlı duydukları karşısında şok oldu!

Mehmet beyin açıklamaları içine sinmeyen Banu hanım eşinin yazıştığı bayanı arayarak durumu öğrenmeye çalıştı 75 yaşındaki kadın 'yarın gelin ben size durumu izah edeyim' demesi üzerine Banu hanım ikilemde kalarak o an konuyu kapattı. Ertesi sabah olduğunda eşinin işe gittiğini düşünen Banu hanım bankadan gelen bir mesaj ile beyninden vurulmuşa döndü. Hasta olan 14 yaşındaki oğlunun tedavisi için biriktirdiği parasının hesaptan çekildiğini,bununla kalmayıp arabanın ruhsatını ve anahtarınıda alarak eşi Mehmet'in kaçtığını fark etti.Telefonla defalarca eşini aramasına rağmen hiç bir cevap alamayan Banu hanım soluğu karakolda aldı. 

İnci Taneleri'nin fragmanı yayınlandı İnci Taneleri'nin fragmanı yayınlandı

Müge Anlı duydukları karşısında şok oldu!

Müge Anlı'ya başvuran Banu hanım oğlunun tedavisi için biriktirdiği parayı ve arabasının geri getirilmesini istiyor. Mehmet beyin fotoğraflarını ekranda gören bazı izleyiciler programa telefonla bağlanarak bu kişiyi tanıkdıklarını kendilerine evlilik vaadinde bulunduğunu ve sarkıntılık yaptığını dile getirdiler. 

Müge Anlı'da bu kadarına da pes dedirten olay! Müge Anlı'da bu kadarına da pes dedirten olay!

Müge Anlı duydukları karşısında şok oldu!
İhanet suçlamalarıyla yıkılan Banu hanım ;

'Ben burada daha çok şey duyacağım bundan eminim ancak benim şuan tek derdim oğlumun tedavi parasını kurtarmak. Ben yıllardır çalışıp oğlum için biriktirdim Mehmet beni defalarca aldatmış tamam ama oğlum ona baba diyordu bunu ona nasıl yapar' diyerek gözyaşlarına boğuldu.