Gözü dönmüş damat boşanma aşamasındaki karısını, kaynanasını ve kayınbabasını katletti Gözü dönmüş damat boşanma aşamasındaki karısını, kaynanasını ve kayınbabasını katletti

Osmaniye'de 11 Mayıs'tan bu yana kayıp olan Tuncay Özdem'in bulunması için AFAD, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Arama Kurtarma Birimi (AKUB) ve polis ekipleri arama çalışması başlattı. En son Karaçay Deresi üzerindeki 15 Temmuz Şehitler Köprüsü çevresinde görülen Tuncay Özdem'i arama çalışmaları, Karaçay Deresi'nde yoğunlaştırıldı. Aramalar sonucunda, kaybolduktan 26 gün sonra Özdem'in cansız bedeni, en son görüldüğü yerden 9 kilometre uzakta, Toprakkale ilçesi Türkmen Beldesi'ne bağlı Lalegölü mevkiindeki dere yatağında bulundu. İlk incelemenin ardından Özdem'in cenazesi, otopsi için Ceyhan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Müge Anlı arıyordu,cansız bedeni bulundu

Boyacılık yaparak geçimini sağlayan ve 2 yıl önce eşinden boşanan 4 çocuk babası Tuncay Özdem’in ablası, kardeşinden haber alamaması üzerine ATV'de yayınlanan Müge Anlı’nın programına katılarak yardım istemişti.

Kaynak: iha