"Popun Kralı" adlı Michael Jackson biyografisi için çalışmalar başladı. 2009'da kaybedilen ABD'li pop ikonunun hayatını konu alan bu merakla beklenen film, 18 Nisan 2025'te izleyicilerle buluşacak. Yönetmen koltuğunda, "İlk Gün," "Adalet," "Tetikçi" ve "Kral Arthur" gibi başarılı filmlere imza atan Antoine Fuqua yer alacak.

Filmin adı "Michael" olacak ve 9 yaşındaki Juliano Krue Valdi, genç Michael Jackson'ı canlandıracak.

Benim İçin Çok Özel Birisi

Valdi, "Jackson 5" olarak ünlendiği dönemde Michael'ın kardeşleriyle birlikte sahne alacak. Valdi, bu fırsatın kendisi için çok değerli olduğunu belirtti, çünkü Michael Jackson Popun Kralı ve onun kalbinde özel bir yeri bulunuyor. Valdi, son 5 yıldır Michael'ın şarkılarıyla dans ettiğini ve bu deneyimin kendisini çok özel hissettirdiğini söyledi. Kendini Michael Jackson'ın şarkılarıyla dans ederken çok iyi hissettiğini ve Jackson'ın enerjisine bayıldığını ifade etti.

Genç yetenek, Instagram'da yaklaşık 150 bin takipçisi bulunan bir sanatçı. Michael Jackson'ın kostümlerini giyip dansını taklit etmesiyle tanınıyor.

Amcasının Hayatını Canlandıracak

Eylem Tok ve oğlu, Demirören Medya'da ayrılığa neden oldu Eylem Tok ve oğlu, Demirören Medya'da ayrılığa neden oldu

Filmde Michael Jackson'ı canlandıracak isimle ilgili uzun bir sürenin ardından, şarkıcının 26 yaşındaki yeğeni Jaafar'ın bu role hayat vereceği açıklandı. Jaafar, amcasının karakterini filme taşımak için bu önemli görevi üstlenecek. Bu duyuru, izleyiciler arasında büyük bir merak uyandıracak ve film için heyecanı daha da arttırdı.

Jaafar Jackson'ın İlk Büyük Rolü Olacak

"Michael" adını taşıyan filmde amcası Michael Jackson'ı canlandıracak olan Jaafar Jackson, sosyal medya hesabında "Amcam Michael'ın hikayesini ekrana taşımaktan onur duyuyorum. Dünya çapındaki tüm hayranlarla yakında görüşmek üzere" ifadelerini kullandı.

Şarkıcının annesi Katherine Jackson ise, "Jaafar, oğlumu canlandıracak. Jackson mirasını taşıyacak olmasını görmek harika" dedi.

Jaafar Jackson, şarkıcının ağabeyi Jermaine Jackson'ın oğlu. Dans etme ve şarkı söyleme konusundaki yetenekleriyle bilinen Jaafar, ilk kez bu kadar büyük çaplı bir projede yer alacak.

Filmin yapımcılığını üstlenen Lionsgate, “Michael” adını taşıyacak filmin ünlü pop ikonunun daha önce hiç bilinmeyen yanlarını yansıtacağını açıkladı. Film, Jackson’ın unutulmaz sahne performanslarından özel hayatına dair bilgiler sunacak.

Editör: Elif Erbay