Sefo ile bir dargın bir barışık aşk yürüten güzel oyuncu Melisa Döngel, geçtiğimiz sene ilişkisine son vermişti. Rapçi Sefo'dan ayrılan Melisa Döngel, gönlünü daha sonra Sergen Yalçın'a kaptırmıştı. İddiaya göre ikili, Alaçatı'da tatil yaptı. Aradaki 27 yaş farkı o dönem çok konuşulmuştu. Daha ayrılığın üzerinden çok süre geçmeden Döngel'in adı teknik direktör Sergen Yalçın ile anıldı.

Melisa Döngel'den samimi açıklamalar!

İddialara göre, bayram boyunca Alaçatı'da birlikte zaman geçiren Melisa Döngel ve Sergen Yalçın birlikte tatil yaptı. Arkadaşları sayesinde güzel oyuncuyla tanışan Yalçın, tatil boyunca Döngel'in yanından ayrılmadı. İkilinin birlikteliği nedeni bilinmez bir sebepten dolayı sonra erdi. Ayrılığın ardından Sefo, göndermelerde bulunup tekrar barışmak istese de güzel oyuncu, geri dönmeyeceğinin sinyalini vermişti. Dün ise Melisa Döngel hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı.

Melisa Döngel'den samimi açıklamalar!

Aramızda Kalmasın programında Galatasaray'ın milli yıldızı Barış Alper, Melisa Döngel ile gözlerden uzak mutlu bir beraberlik yaşadığı iddia edilmişti. Çıkan iddiaların ardından Melisa Döngel olayın gerçek yüzünü açıkladı. Melisa Döngel yaptığı açıklamada Barış Alper’i tanımadığını ve bir araya bile gelmediğini söyledi. Döngel “Nereden çıktı bu haber anlamadım. Asla tanımıyorum” demişti..

Seda Sayan'dan Çağlar Ökten'e övgü Seda Sayan'dan Çağlar Ökten'e övgü

Melisa Döngel, sosyal medyayı oldukça aktif kullanıyor. Geçtiğimiz hafta ise Instagram'da çok fazla vakit geçirdiğini söyleyen oyuncu;

“Ben öyle çok yazışmayı sevmiyorum. İnstagram’a giriş nedenim de yazmak değil bakmak. Ben yüz yüze insanıyım. Uzun yazışmaları sevmem. Yazılanlara bile kısa cevaplar veririm” demişti.

Melisa Döngel'den samimi açıklamalar!

Son dönemde aşk hayatıyla magazin gündeminde olan Melisa Döngel, şimdi ise katıldığı YouTube programında özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Melisa Döngel, YouTube’da yayınlanan bir programın konuğu oldu. Döngel, sevgiye aç biri olduğunu söyledi ve ekledi:“Evlenip yuva kurmayı diliyorum.”

Oyuncu, arkadaşı Demet Özdemir ile ilgili ise

“Demet, mükemmel bir kadın. İki projede beraber oynadık. İkisinde de onun desteğiyle projeye alındım. Bir kadında hiç mi kıskançlık olmaz, Demet’te yok. Aksine yardımcı olur” açıklamasını yaptı. Döngel ayrıca eski rol arkadaşı Hande Erçel’le ilgili ise şunları söyledi: “Hande, oyunculukta öğrenmeye çok açık ve tatlı biri. Ben de bir dram projesinde yer almak istiyorum.”şeklinde konuştu.

Melisa Döngel'den samimi açıklamalar!