Melisa Döngel, Eser Yenenler’in programında “Arkadaşının sevgilisiyle aşk yaşar mısın?” sorusuna “Yapmamaya çalışırım. Etkilendiysek ne yapalım artık, geçmiş olsun” diye yanıt vermişti.

Bu açıklamasıyla uzun süre konuşulan Döngel, önceki gün Bebek’te karşılaştığı muhabirlerin konuyla ilgili sorularına yanıt verdi.

Melisa Döngel yanlış anlaşıldığını söyledi: “Ölümlü dünya sonuçta, her şey yaşanabilir. O nedenle hemen ‘hayır’ demek istemedim. ‘Yapmamak için özen gösteririm’ deyip konuyu kapattım. Sadece makara yapmak istemiştim.”

Dilan Polat vakfında burs skandalı Dilan Polat vakfında burs skandalı

MELİSA DÖNGEL ESER YENNERLER PROGRAMINDA NE DEDİ

Ünlü oyuncu, “Başınıza aynı durum gelseydi ne yapardınız?” sorusuna da şöyle yanıt verdi: “Geldi. Herkesin başına gelebilecek şeyler bunlar. Yapabilecek bir şey yok. Ne yapabilirim, yenisini buldum!”

Bir dönem yaptırdığı dolgu ve botokslarla gündeme gelen Melisa Döngel, “Çok seviyordum ama artık hiçbir şey yaptırmıyorum, hepsini erittirdim” dedi.

İlk oyunculuk deneyimini fenomen yapım 'Arka Sokaklar'da yaşayan, 'Sen Çal Kapımı' ve 'Aşk Mantık İntikam' gibi romantik komedilerde rol alan, son olarak dönem dizisi 'Barbaros Hayreddin Sultan’ın Fermanı'nda kamera karşısına geçen Melisa Döngel'in eski hali çok konuşulmuştu.

Son dönemde aşk hayatıyla magazin gündeminde olan Melisa Döngel, geçtiğimiz günlerde ise katıldığı YouTube programında hakkında merak edilenleri yanıtlamıştı.

melisa döngel sessizliğini bozdu

"Hakkımda en çok aranan soruların cevaplarını vereceğim" diyen 23 yaşındaki güzel, "Melisa Döngel estetiksiz hali?" yazılı notu kameraya gösterdikten sonra çarpıcı bir açıklamaya imza atmıştı...

Döngel: Tamam estetiklerimi açıklayayım o zaman. 'Estetik' de denmez buna. Çenem dolgum var, yanak dolgum var, dudak dolgum var. Biraz da botoks. Ben benlikten çıkmışım aslında. Yapılan işlemleri söyleyeceğim tabii.

Melisa Döngelden yeni paylaşım

Herkes kendiyle barışık olmalı bence...En çok gülüşümü seviyorlar, gözlerimi seviyorlar" diyen Döngel, "En sevmediğin yerin neresi sorusu üzerine de ''Egoist bir cevap olacak belki ama sevmediğim bir yerim yok. Kendimle barışık bir insanım, kendimi de seviyorum. Sevmediğim bir çenem varmış, elmacık kemiğim varmış. Onları da doldurmuşum'' açıklamasını yapmıştı.