Hülya Koçyiğit uyardı! "Ciddiye almayın" Hülya Koçyiğit uyardı! "Ciddiye almayın"

Mosso, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bu tür yorumlara karşı sinirlendiğini belirtti. Özellikle gelinlik tercihi ve saç stili hakkında yapılan aşağılayıcı yorumlar Mosso'nun tepkisini çekti.

Melek Mosso, sahne performansları ve özel hayatıyla sık sık gündeme gelmesine rağmen, kişisel hayatına yapılan bu tür saldırıların kendisini rahatsız ettiğini belirtti.

Ünlü şarkıcı, basketbolcu, oyuncu ve model Serkan Sağdıç ile iki yıl beraberlik yaşadıktan sonra geçen yıl dünyaevine girmişti. Ancak sosyal medyada yapılan çirkin yorumlar, Mosso'nun özel hayatını hedef aldı ve bu duruma karşı tepkisini dile getirdi.Melek Mosso da gelinliğine yapılan yorumlara sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Şarkıcı yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Yorumları okurken insanların kötü kalpliliğinden midem bulandı. Çoğu da kadın! Sonra baktım sayfadaki bütün ünlü çiftlerin fotoğraflarına benzer şeyler yazmışlar. Allah hepinize gönlünüzün güzelliği kadar versin. Ama bence bu şekilde devam ederseniz zor..."