'Transformers' serisindeki 'Mikaela Banes' karakteriyle tanınan ve dünyanın en güzel kadınlarından biri olarak kabul edilen 37 yaşındaki ünlü oyuncu, 'Midnight In The Switchgrass' filminin setinde tanıştığı rapçi Machine Gun Kelly ile olan ilişkisiyle de gündemde.

Zerrin Özer'den aşk itirafı geldi Zerrin Özer'den aşk itirafı geldi

Megan Fox'un sosyal medyada paylaştığı fotoğraflar, özellikle giydiği zincir benzeri file mini elbisesiyle büyük ilgi gördü. Ünlü oyuncu, paylaşımlarıyla hayranlarını mest ederken, özellikle değiştirdiği saç rengi ve estetik operasyonlar sonucunda büyüttüğü göğüsleriyle eleştirilere maruz kalıyor.

Fox, geçtiğimiz aylarda yaptığı küçük implantları devasa boyutlara taşımasıyla gündeme gelmiş ve bu konuda yapılan eleştirilere rağmen kararından memnun olduğunu belirtmişti. Sosyal medyada sık sık cesur pozlarını paylaşan ünlü oyuncu, son paylaşımıyla da kıvrımlarını sergileyerek hayranlarını kendisine bir kez daha hayran bıraktı.

Ünlü oyuncu ayrıca, geçmişte modayı reddettiğini ve uzun bir süre sadece spor kıyafetleri giyerek yaşadığını söylemişti. Ancak son zamanlarda modayı yeniden keşfettiğini ifade eden Fox, kendisini uzun süre boyunca reddettiği ünlü imajına karşı yeni bir bakış açısı geliştirdiğini dile getirmişti.

Editör: Elif Erbay