MasterChef programında gergin anlar yaşandı; potaya giren yarışmacı Esra, arkadaşlarına rest çekerek şeflerin dikkatini çekti. İtalyan şef Danilo Zanna, Esra'ya "Kendini savunmaman, kendine yapılan bir haksızlık değil mi sence?" diye sorunca ortam gerildi. Esra'nın cevapları, diğer yarışmacı Kıvanç'ı sinirlendirdi. Sözlü atışma yaşanmasının ardından Tahsin, Somer Şef'in bir sözü üzerine "Hiç senaryo yazmaya gerek yok!" diyerek tepkisini dile getirdi. MasterChef'in bu gerilim dolu anları, izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor.

Kıvanç, eleme adayı olmaktan kurtulurken, potaya giren yarışmacı ise Esra oldu. Esra'nın bu duruma karşı sergilediği tavır, şefler Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun dikkatini çekti. Büyük finalin yaklaşmasıyla birlikte yarışmacıların arasındaki rekabet ve gerilim daha da artıyor. İzleyiciler, heyecan dolu bu anları kaçırmamak için ekrana kilitlenmeye devam ediyor. 

KIVANÇ, ESRA'YA ÇIKIŞTI

Kıvanç, Esra'ya "Ben seni yazmadım ki abla. Teknik hatalara bakan benim. Bana laf geliyor" diyerek çıkıştı. Batuhan ise yaptığı açıklamada "Sanki yüz kişi Esra ablaya oy verdi, bir kişi bana verdi de Esra Abla öyle gitmiş gibi duruyor" ifadelerini kullandı. Kıvanç "Bu konuyla ilgili yanlış yaptığımı düşünen varsa söyleyebilir. Saygıyla dinlerim. Ama ben yanlış yaptığı düşünmüyorum." dedi.

Somer Şef yarışmacılara "Geçen hafta 5-0, bu hafta 4-0 bitsin mi artık bu takım oyunları?" sorusunu yöneltti. Sergen'in "10 yapacağız onu, 10!" yanıtına "Peki 2 oyun kaybederseniz 2. olarak kimi yollarsınız?" sorusuyla karşılık veren Somer Şef'e cevap Tahsin'den geldi.

Tahsin, "Şefim bizde sonuç belli zaten. Hiç senaryo yazmaya gerek yok."