Heyecanın dorukta olduğu Masterchef programının bir bölümünü daha nefesleri tutarak izledik. Kırmızı takımın dokunulmazlık oyununu kaybettiği gecede bireysel dokunulmazlığı kazanan isim Kıvanç oldu. Kırmızı takımın diğer üyeleri potaya girdiği için Eren ve Kıvanç muhteşem bir düello oynadı. Kıvanç'ın bireysel dokunulmazlığı kazanması nedeniyle, Eren direkt olarak potaya gitti.

Masterchef Düellosunda Kimler Yarıştı?

Haftanın üçüncü dokunulmazlık oyununda, yarışmacılar uluslararası mutfaklardan seçilmiş menülerle baş başa geldi. Bu zorlu etapta, şefler yarışmacılardan çeşitli kültürlere ait mükemmel yemekler hazırlamalarını istedi.

Yarışmacılar, Hint mutfağından İtalyan mutfağına, İspanyol lezzetlerinden Fransız ikramlarına, Japon tatlarından Çin mutfağına, Lübnan'ın nefis yemeklerinden Meksika'nın baharatlı lezzetlerine ve Fas'ın benzersiz tatlarına kadar geniş bir yelpazede mücadele etti. Her bir yarışmacı, kendi becerilerini ve yaratıcılığını kullanarak bu uluslararası mutfaklardan birinde ustalık sergileme fırsatını yakaladı.

Masterchef Kim Elendi 3

Masterchef'te Eleme Adayı Kim Oldu?

Belirlenen süre tam olarak 45 dakika olarak ayarlandı. Zamanın sonunda, yarışmacıların özenle hazırladığı yemek menüleri şefler tarafından dikkatlice tadıldı.

Şeflerin titiz değerlendirmeleri sonucunda dokunulmazlığı mavi takım kazandı.

Masterchef’te Geçen Hafta Ne Olmuştu?

Masterchef’te geçtiğimiz hafta takım oyununu Kırmızı takım 3-0 kazanmıştı. Bu oyunların ardından Esra, Batuhan ve Barbaros eleme potasına gitmişti. Bireysel dokunulmazlık oyununu kaybeden Dilara son eleme adayı olmuştu.

Esra, Batuhan, Barbaros ve Dilara’dan jürilerden en az puanı alan Dilara elenmişti.

Masterchef Kim Elendi 1

Masterchef Hızlı Elemeler Ne Zaman Başlayacak?

Her bölüm heyecanın dorukta olduğu Masterchef yarışmasında hızlı elemeler bu haftadan sonra başlayacak. Yarışmacılar artık takım olarak değil bireysel olarak performans gösterecek.

Kalan 7 yarışmacıdan 4’ü altın şef ceketini giymeye hak kazanacak.