TV8 ekranlarında büyük ilgi gören MasterChef 2023 All Star'ın son bölümü izleyicileri ekran başına kilitleyerek nefesleri kesti. Yarışma programında Dilara, Barbaros, Esra ve Batuhan arasında gerçekleşen eleme oyunu sonucunda en düşük puanı alarak hayallerine veda eden isim Dilara oldu. Bu gelişme, sosyal medyada geniş yankı buldu. Şu sıralar Survivor All Star'a katılmak için gün sayan Yasin Obuz, Dilara'nın elenmesini kendi sosyal medya hesabından paylaşarak sevincini dile getirdi.

Jüri üyeleri Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun değerlendirmeleriyle şekillenen eleme oyununda, yarışmacılar bıldırcın ve börülce kullanarak yaratıcı ve lezzetli yemekler yapmaya çalıştılar. İlk aşamada en düşük puanı alarak dezavantajlı bir konuma düşen Dilara, ikinci turda da beklenen performansı sergileyemedi ve elenerek MasterChef All Star'a veda etti.

Dilara'nın veda konuşmasında, "Bu hikaye bitti, yeni bir hikaye başlayacak. Daha gidecek yolum, yapacak tabaklarım olduğunu biliyordum. Aynı zamanda yoruldum. Yarışma süreci boyunca kimsenin hakkını yemedim, kimsenin üzerine oynamadım. Ben kendimle gurur duyuyorum." ifadelerini kullandığı görüldü. Sosyal medyada, Dilara'nın elenmesiyle ilgili çeşitli yorumlar ve tezahüratlar yapılırken, Survivor All Star'a katılacak olan Yasin Obuz'un da bu durumu sevinçle karşıladığı gözlendi. Obuz, Dilara'nın elendiği anları izlerken çektiği bir görüntüyü paylaşarak esprili bir not ekledi.