MasterChef All Star'da heyecan dolu anlar sürüyor. Hafta boyunca eleme potasına giren tüm yarışmacılar bu akşam son 7'ye kalmak için yarışıyor.

MASTERCHEF KAPTANLIK OYUNUN KİM KAZANDI?

MasterChef Türkiye'nin 18 Aralık tarihli bölümünde, Barbaros, Eren, Batuhan ve Tahsin Ali, ikinci etapta yarıştılar. Nazik kebabını en iyi yorumlayan yarışmacılar arasından çıkan kazanan, yaratıcı kabak tatlısı yorumunu en iyi yapan isim oldu. Bu oyunun galibi Tahsin Ali oldu. Tahsin Ali, kaptanlık oyununu kazandıktan sonra kırmızı takımın kaptanı olarak Eren'i seçti.

Şevket Çoruh'tan Serenay Sarıkaya'ya gönderme Şevket Çoruh'tan Serenay Sarıkaya'ya gönderme

GEÇEN HAFTA MASTERCHEF'TE ELENEN İSİM HANGİ YARIŞMACI OLDU?

Dilara geçen hafta en az puanını alarak MasterChef'e veda eden isim oldu. 

MASTERCHEF ELEME ADAYLARI KİMLER?

  • EREN
  • BATUHAN
  • SERGEN
  • ESRA

MASTERCHEF KİM ELENDİ?

MasterChef'te eleme heyecanı hız kesmeden devam ediyor. İlk etapta karnabahar ve muskat kullanarak yaratıcı tabaklar çıkaran yarışmacıların puanı şu şekilde:

Eren: 20

Eren: 20

Esra:17,5

Sergen: 19

Batuhan: 19,5

Böylece ilk etapta en yüksek puanı alan Eren olurken en düşük puanın sahibi Esra oldu.

Kritik eleme oyununun ilk etabının tamamlanmasıyla birlikte yarışmacılar, ikinci etaba geçiş yaptılar. İkinci etapta, en yüksek puanı elde etmek amacıyla eleme adayları, şeflerin belirlediği yemeği hazırlamak üzere bir kez daha tezgah başına geçtiler.

Yarışmanın 2. turunda Eren 17 puan aldı. Toplamda 37 puan alarak geceyi tamamladı. 

Batuhan Somer, Mehmet ve Danilo şeften 5'er oy alarak 34.5 puana ulaştı. 

Sergen gecenin en iyi puanlarını aldı. Yemeği beğenildi ve Danilo şeften 8.5, Mehmet şeften 8 puan aldı. Somer Şef ise Sergen'e 7.5 puan verdi. Sergen gecenin en başarılı tabağına imza attı ve 43 puana ulaştı.

Esra Danilo şeften 6.5, Mehmet Şeften 6 puan aldı. Somer şefin puanı ise 6.5 oldu. Esra2nın aldığı puanlara Masterchef All Star'a veda eden Batuhan Bayır oldu.

Yarışmaya veda eden Batuhan: Bu sene benim için farklı oldu. Bir şeylerin daha çok farkında olarak bir yıl geçirdim. Gerçekten çok mutluyum. İstediğim kupayı ve önlüğü kaçırmış olabilirim ama daha güzel şeyler başardım. Sizlere ve ekibe daha yaklaştım. Acun Medya ekibiyle yeni bir yola çıktık.

MasterChef Batuhan kimdir, kaç yaşında, nereli? MasterChef All Star  yarışmacısı Batuhan Bayır'ın hayatı ve biyografisi! - Televizyon Haberleri