Geçtiğimiz mart ayında yaşanan olayda, Majors'ın sevgilisi Jabbari'nin, oyuncunun telefonunda başka bir kadından gelen bir mesajı görmesiyle başlayan bir tartışma yaşandı. İddialara göre, Majors'ın öfkesi üzerine sinir krizi geçirdiği ve Jabbari'ye saldırdığı öne sürüldü.

Manhattan'da görülen davada, 34 yaşındaki oyuncu altı kişilik bir jüri tarafından suçlu bulundu. Dört suçlamadan üçünde, üçüncü dereceden saldırı ve ikinci dereceden ağır saldırıdan sorumlu tutulan Majors'ın cezası, 6 Şubat 2024'te belirlenecek. Oyuncu, bir yıl hapis cezasıyla karşı karşıya olup, şartlı tahliye olasılığı da gündemde.

MARVEL'DAN DA BİR DARBE

Marvel Stüdyoları, Jonathan Majors'ın suçlu bulunmasının ardından oyuncuyla ilişkisini sonlandırma kararı aldı. Majors'ın gelecekteki projeleri, özellikle 2026 yılında planlanan "Avengers: The Kang Dynasty" çizgi roman uyarlaması, belirsizlikle karşı karşıya. Kang karakterinin gelecekte Majors yerine başka bir oyuncu tarafından canlandırılıp canlandırılmayacağı henüz bilinmiyor.

Jonathan Majors ve Grace Jabbari, Marvel filmi Ant Man and the Wasp: Quantumania'nın setinde tanışmış, ancak yaşanan olayın ardından ilişkileri ve kariyerleri büyük bir dönemece girmiş gibi görünüyor.