Coldplay grubunun solisti Chris Martin, 2016 yılında boşandığı Gwyneth Paltrow'dan sonra yaklaşık altı yıldır birlikte olduğu oyuncu Dakota Johnson ile Meksika'nın tatil beldesi Puerto Vallarta'da görüntülendi.

Çiftin, Johnson'un son filmi "Madame Web"in gişede beklenen başarıyı elde edememesinin ardından moral tatili için bu tatil beldesini tercih ettiği belirtiliyor. Dakota Johnson ve Chris Martin'in ilişkisi, sık sık magazin basınında yer alıyor ve çiftin birlikte oldukça mutlu olduğu gözlemleniyor.

Oyuncu Dakota Johnson, rol aldığı filmin eleştirmenler tarafından son zamanların "en kötü süper kahraman filmlerinden biri" olarak nitelendirilmesinin ardından teselliyi sevgilisi Chris Martin ile tatilde aradı.

Zeynep Bastık'tan Ali Can Ayyıldız açıklaması Zeynep Bastık'tan Ali Can Ayyıldız açıklaması

Johnson ve Martin, Meksika'nın tatil beldesi Puerto Vallarta'da görüntülendi. Dakota Johnson'un filmdeki performansı olumlu eleştiriler alsa da, filmin genelindeki zayıf senaryo ve yönetim eleştirilerin odağında yer aldı. Bu durumun Johnson'u etkileyip etkilemediği ise bilinmiyor.

Dakota Johnson Tatilden Foto

Deniz ve güneşin tadını çıkaran Chris Martin ve Dakota Johnson çiftinden Martin, denizden çıktıktan sonra kumların üzerinde dua ederken görüldü. Çift, daha sonra şezlonglara uzanarak güneşlenerek günü tamamladı.

Meksika'nın güzel tatil beldesi Puerto Vallarta'da romantik anlarını yaşayan çift, keyifli bir tatil geçiriyor gibi görünüyor.