Papua Yeni Gine'de çeteler köyleri bastı, cesetler timsahlara atıldı Papua Yeni Gine'de çeteler köyleri bastı, cesetler timsahlara atıldı

The Sun'ın haberine göre, "dünyanın tek asparamanı" olarak bilinen Packington, Brexit'i, Kraliçe Elizabeth'in ölümünü ve Harry ile Meghan'ın Kraliyet Ailesi'nden ayrılacağını doğru tahmin etmişti. Şimdi ise İngiltere'nin 58 yıllık hasretine son vererek Avrupa Şampiyonası'nı kazanacağını öne sürüyor.

67 yaşındaki falcı, tahminlerinde genellikle yüzde 75-90 oranında doğru çıktığını belirterek, "Bana İngiltere'nin Avrupa Şampiyonası'nda nasıl bir performans sergileyeceğini soran çok sayıda insan oldu, bu yüzden kuşkonmazları çok yakından analiz ediyorum." dedi.

Packington, fal bakmaya çocukken çay yapraklarını okuyan teyzesinden miras kalan bir yetenekle başladığını ifade ediyor. Tahminlerini her yıl gözden geçirdiğini ve genellikle büyük oranda doğru çıktığını belirtiyor: "Arada sırada tam olarak doğru okuyamadığım bir tane oluyor, ama asla çok uzağa gitmiyorum."

Asparaman terimi, Packington gibi kuşkonmaz kullanarak geleceği tahmin eden falcıları tanımlamak için kullanılıyor. Bu alışılmadık yöntemle geleceği görmeye çalışan Packington, şimdi de İngiltere'nin futbol tutkunlarını umutlandırıyor. Euro 2024'te neler olacağını hep birlikte göreceğiz.

Editör: Elif Erbay