3640725_7498d2905 Ağustos 1999'da dünyaya gelen Supatra'da nadir görülen Ambras sendromu meydana geldi. Ambras sendromu DNA değişikliğinde oluşan bir bozuluk nedeniyle vücudun hemen hemen her bölgesinde gereğinde fazla kılla ve tüylenme görülmesidir.

ÇOK SAYIDA ZORBALIĞA MARUZ KALDI

Natty doğduğunda annesi, hasteneden ayrıldığında, çocuğunu geride bırakacağını düşündükleri için, doktorlar annesini bırakmak istemedi.

Ekran görüntüsü 2023-11-28 122040

Annesi Sompon ne olursa olsun çocuğunu terk etmeyeceğini dile getirdi. Natty her ne kadar sevgi dolu bir aile içerisinde büyümüş olsa bile onun durumunu anlamayan insanlar tarafından kabalık gördü.

Natty büyüdükçe yüzü, Ambras sendromu yüzünden, tüylerle kaplandı. Lazer epilasyon gibi yöntemler genç kızın tüylerini yavaşlatamadı. Natty tüm zorbalıklar rağmen durumunu kabullenerek zorluklarla başa çıkmayı başardı. Ergenlik dönemine girdiğinde Natty, yüzündeki ve vücudundaki tüyleri için tedavi görerek, tıraş etmeye başladı.

3640725_498f6

DÜZENLİ OLARAK TEDAVİ GÖRÜYOR VE BAKIM YAPTIRIYOR

Bazı insanlar Natty'nin iyileştiğini düşünse de, hastalığı tamamen geçmiş değil. Kendisi düzenli olarak bakımını yapıyor ve tedavi görüyor. Sosyal medyadan son halini paylaşan Natty, bir kadının vücut kılları ile eleştirilmemesi gerektiğini vurguluyor ve durumunu kabullendiğini belirtiyor.

3640725_d05cd4